Închide meniul

Robert Niță, dezamăgit după ce galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu: „Nu e normal! E ‘Messi din handbal’!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 13:35

Robert Niță, dezamăgit după ce galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu: „Nu e normal! E Messi din handbal!

Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului

Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului / Hepta

  • Robert Niță, dezamăgit după ce galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu
  • „Nu e normal! E ‘Messi din handbal’!”

Robert Niță s-a arătat extrem de dezamăgit după ce galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu. Fanii giuleșteni prezenți în Sala Polivalentă au apostrofat-o pe cea mai bună jucătoare de handbal a României, la meciul CSM București – Rapid 31-24, din Cupa României. Niță nu i-a menajat deloc pe suporterii rapidiști, în ciuda dragostei sale uriașe față de clubul alb-vișiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant i-a criticat pe fanii care i-au adresat injurii Cristinei Neagu, în partida din optimile Cupei României.

Robert Niță, dezamăgit după ce galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu: „Nu e normal!”

Robert Niță le-a reamintit rapidiștilor că Cristina Neagu este „Messi din handbal”. Sportiva de 34 de ani a fost desemnată de 4 ori „Cea mai bună handbalistă a lumii”, de-a lungul carierei.

Reclamă

Niță consideră că Neagu a fost asociată de galeria giuleșteană cu simpatizanta FCSB-ului, ci nu cu o sportivă de înaltă performanță.

Mai mult, Robert Niță este de părere că fanii rapidiști au fost provocați de declarațiile mai vechi al Cristinei Neagu, precum și de anumite decizii de organizare luate de oficialii lui CSM București la meciurile din Sala Polivalentă.

Reclamă

„A apostrofat-o. La meciul ăsta n-am fost. Nu este normal, clar. Au fost și comunicatele de presă, până la urmă e o sportivă care reprezintă România. Un <Messi al handbalului>. <Messi din handbal>, indiferent de culorile pe care le apără.

Dacă se întâmpla pe un stadion se trecea mai ușor cu vederea, fiind într-o sală, unde acustica e mult mai amplificată, un meci care e derby-ul ultimilor 2-3 de ani, e o scăpare. E un fapt care nu ar mai trebui să se repete în nicio sală de sport. Clar e un fapt care nu face cinste galeriei Rapidului.

Robert Niță îi ceartă pe fanii Rapidului: „Și-au revărsat frustrarea”

Acolo este vorba mai mult despre niște declarații făcute anul trecut când Rapidul a câștigat campionatul la handbal. În meciul de la Zalău Cristina Neagu a reclamat anumite prietenii între domnul Tadici, cum joacă echipa contra…

Reclamă 4 / 0/3

Merge pe stadion la FCSB și ei nu au perceput-o ca un sportiv de top al României, ci ca un adversar tradițional al Rapidului și coroborat cu declarațiile și cu ce s-a mai întâmplat, au înjurat-o. Mai e și faptul că au fost tratați foarte urât la cele două meciuri din Cupă și campionat, organizate de CSM în Sala Polivalentă.

S-a revărsat asupra Cristinei Neagu pentru niște chestii birocratice. Nu merita, clar că nu merita. E un simbol internațional. E o greșeală care îi duce înapoi, dar ușor-ușor vor intra în normalitate. Ei și-au revărsat frustrarea”, a spus Robert Niță, potrivit fanatik.ro.

Cristina Neagu a fost asaltată de ultraşii lui Dinamo, după ce a fost înjurată de rapidişti

Cristina Neagu a fost asaltată de ultrașii lui Dinamo, după ce a fost înjurată de rapidiști în urmă cu 3 zile. Jucătoarea de la CSM București a fost prezentă în Sala Polivalentă la meciul Dinamo – GOG, din cadrul grupelor EHF Champions League.

Handbalista a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii dinamoviști. Momentul vine la scurtă vreme după scandalul monstru dintre Cristina Neagu și fanii Rapidului.

Profitând de timpul liber, handbalista a venit la meciul „Dulăilor” din Liga Campionilor și a avut parte de o surpriză. În minutul 25 al meciului, crainicul a anunțat că handbalista se află în sală, iar spectatorii au început să o aplaude la scenă deschisă.

Surprinsă plăcut de reacția publicului, Cristina Neagu a început să zâmbească, vădit entuziasmată de atitudinea suporterilor dinamoviști. Handbalista nu a fost singura jucătoare de la CSM care s-a aflat în tribune. Colegele sale de la CSM București Emilie Arntzen și Crina Pintea au fost și ele prezente la meci.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”