Închide meniul

Robert Niţă, atac dur la Mihai Stoica: „Ce trebuia să-i facă?! Dezlipire de retină?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 18:28

Robert Niţă, atac dur la Mihai Stoica: „Ce trebuia să-i facă?! Dezlipire de retină?!

Robert Niţă, aac dur la Mihai Stoica

Robert Niţă, pe vremea când juca la Rapid | Hepta

  • Robert Niţă a lansat un atac dur la Mihai Stoica
  • Ce l-a deranjat pe Robert Niţă

Robert Niţă a lansat un atac dur la Mihai Stoica, în contextul în care managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul de la FCSB a avut o intrare oribilă asupra jucătorului de la FC Voluntari, Igor Armaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a avut un mesaj deplasat pentru cei care l-au criticat pe jucătorul de la FCSB. Pe lângă faultul brutal comis, Malcom Edjouma este cel care a marcat golurile victoriei.

Robert Niţă, atac dur la Mihai Stoica

În acest context, Robert Niţă a lansat un atac dur la adresa managerului general de la FCSB, în contextul în care acesta i-a luat apărarea lui Edjouma.

Reclamă

Îmi place că domnul Stoica ne spune că e doar o zgârietură. Păi ce trebuia să-i facă, să-i scoată ochiul ca să fie roșu? Dacă era invers faultul, cred că domnul Stoica ne spunea că se pedepsește și intenția… Nu știu dacă și cu închisoare… Nu știu cu ce se pedepsește, dar este un fault violent.

Intenția este adevărat că nu există, dar este un fault violent, cu intensitate. Nu ai cum să vii cu astfel de afirmații… Eu înțeleg că e acolo, își apără patronul, echipa și așa mai departe. Pune presiune, este normal… Este angajatul societății și este normal să o facă. Cu postarea asta nu cred că se pricepe. Păi nu ai cum să spui că e zgâriat și că joacă etapa viitoare… Păi ce trebuia să-i facă? Să-i facă dezlipire de retină? Păi ce trebuia să-i facă? Să-i scoată ochiul ca să nu joace etapa viitoare și atunci dăm roșu?

Reclamă

Nu… E un fault violent! Oricum, chiar dacă lua roșu, nu influența cu absolut nimic că FCSB juca pe final câteva minute în inferioritate, tot victorie era…”, a spus Mihai Stoica pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au criticat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive! Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Reclamă 4 / 0/3

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”