Închide meniul

România – Iran 39-11 | Adi Vasile, prima reacţie după accidentarea dezastruoasă suferită de Oana Borş. „Este un preţ prea mare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 22:07

Reclamă
România – Iran 39-11 | Adi Vasile, prima reacţie după accidentarea dezastruoasă suferită de Oana Borş. „Este un preţ prea mare!

Adi Vasile, mesaj tranşant

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

Cea mai tânără jucătoare din naţionala României a avut mari probleme după ce a marcat primul ei gol la reprezentativa de senioare. A urlat de durere în minutul 19 şi a fost nevoie de intervenţia rapidă a medicilor. A părăsit sala pe targă şi are şanse infime să mai poată juca la acest turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile a vorbit despre accidentarea suferită de Oana Borş

Adi Vasile aşteaptă să afle veşti despre starea de sănătate a sportivei de la Minaur şi caută soluţii. Este decis să cheme o jucătoare din România pentru disputele cu Kazahstan şi Norvegia.

Era foarte important să debutăm cu dreptul. Cred că din punct de vedere handbalistic, per total, am făcut lucrurile pe care le discutasem înainte de meci să le facem. Din păcate, accidentarea Oanei care cred că este una foarte serioasă, este un preţ mult prea mare pentru un jucător la primul gol în tricoul naţionalei de senioare trebuie să-l plătească. Este o fată cu multe calităţi, care o să fie în echipa României mulţi ani de acum încolo. Acum trebuie să fim alături de ea, să sperăm că pe viitor o să-şi revină foarte bine şi nu o să fie decât un mic impas în cariera ei.

E o situaţie pe care clar trebuie să o analizăm. Acum avem doar două stângace în lot. Acum clar, cu absenţa Oanei, trebuie să ne gândim acasă… ce jucătoare din lista de 35 vom chema. Mai sunt încă trei jucătoare care pot fi oricând aduse la acest Mondial. Este, probabil, următoarea mutare pe care o vom face în seara asta„, a declarat Adi Vasile după România – Iran 39-11.

Selecţionerul a ţinut să le mulţumească fanilor care au fost prezenţi în sala din Castellon.

Reclamă

Cu mare bucurie şi dragoste când am văzut că apar toate steagurile cu România în sală şi am început să îi auzim (n.r. pe fani), a fost o mare mare bucurie. Le mulţumim foarte mult, îi aşteptăm la meciul cu Kazahstan, la meciul cu Norvegia… să fim cât mai mulţi, să încercăm să creem această culoare şi bucurie„, a spus selecţionerul României.

Programul meciurilor României în Grupa C

Campionatul Mondial de handbal feminin 2021. Lotul României

Portari – Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă;
Jucătoare de câmp – Bianca Bazaliu, Oana Borş, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Cristina Laslo, Laura Moisă, Lorena Ostase, Crina Pintea, Anca Polocoşer, Andreea Popa, Andreea Rotaru, Alexandra Subţirică, Ana Maria Tănăsie şi Mădălina Zamfirescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și