Închide meniul

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București 24-33. Victorie uriaşă în derby-ul românesc din optimile Champions League: "Nici nu am visat". Cristina Neagu, 13 goluri!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 15:30

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București 24-33. Victorie uriaşă în derby-ul românesc din optimile Champions League: "Nici nu am visat". Cristina Neagu, 13 goluri!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, derby românesc în optimile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti s-a impus cu 33 la 24, deşi la pauză conducea cu un singur gol diferenţă pe SCM Râmnicu Vâlcea şi are mari şanse la calificarea în sferturile de finală ale Champions League. "Este o diferenţă la care doar am fi putut să visăm înainte de meci. Cristina Neagu e decisivă de când a început să joace handbal. Returul trebuie jucat de la 0-0, orice procent de relaxare poate conta", a declaraat antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile, la Digi Sport. "Diferenţa este mult prea mare faţă de ce s-a jucat. Ne-am precipitat în atac. Neagu şi Lazovici au făcut diferenţa. Le-am lăsat prea uşor să arunce. Aici s-a făcut diferenţa", a spus şi tehnicianul gazdelor, Florentin Pera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 24-33

Min. 60: CSM a rupt echilibrul meciului, după pauză, iar la final avantajul a fost consistent: 24-33.

Min. 39: CSM s-a distanţat la patru goluri diferenţă: 15-19.

Min. 30: CSM conduce la pauză la limită: 12-13.

Min. 20: Cristina Neagu a marcat al patrulea gol al meciului, iar CSM a restabilit egalitatea în inferioritate numerică, 8-8

Reclamă

Min. 19: Vâlcea conduce la limită, cu 8-7.

Min. 12: Cele două echipe merg "cap la cap". Scorul este egal: 5-5.

Min. 5: Vâlcea conduce cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 2: Oaspetele marchează primul gol al meciului. Barbara Lazovici a marcat din pasa Cristinei Neagu.

Min. 1: A început meciul.

CSM, victorie la ultimul meci direct cu Râmnicu Vâlcea

CSM București a încheiat Grupa A pe locul al treilea. Opt victorii, o remiză și cinci înfrângeri este parcursul handbalistelor lui Adi Vasile.

De cealaltă parte, Râmnicu Vâlcea a încheiat Grupa B pe locul al şaselea. Cinci victorii şi nouă înfrângeri au reuşit elevele lui Florentin Pera.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost acum 16 zile, în Liga Florilor, unde CSM București s-a impus cu 27-22 şi s-a desprins la 9 puncte de Vâlcea.

CSM Bucureşti, "regina" Europei în 2016

Cea mai mare performanţă reuşită de CSM Bucureşti în Liga Campionilor a fost în 2016, an în care bucureştencele au cucerit mult râvnitul trofeu, după ce au învins-o pe Gyor la loviturile de departajare.

De cealaltă parte, Vâlcea a ajuns în ultimul act al competiţiei în 2010, însă a pierdut finala cu Viborg HK, scor 52-60.

Reclamă
Recomandări
  • SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33
  • Cristina Neagu, meci uriaş

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și