Închide meniul

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor din Champions League la handbal! Fetele de la Rapid şi CSM Bucureşti îşi aşteaptă adversarele. Surpriză uriaşă pentru „dulăii” de la Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2022, 23:17

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor din Champions League la handbal! Fetele de la Rapid şi CSM Bucureşti îşi aşteaptă adversarele. Surpriză uriaşă pentru „dulăii de la Dinamo

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor din Champions League la handbal

Cu cine pot pica echipele din România în grupele Champions League la handbal / Profimediaimages

S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor din UEFA Champions League la handbal din sezonul 2022-2023. Campioana României, Rapid, a fost repartizată în a doua urnă valorică. Deţinătoare a unui wild-card, CSM Bucureşti este în ultima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a cucerit primul titlu după o pauză de 19 ani şi este pregătită pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor. Se va afla la prima participare, în noul format. Şi CSM Bucureşti va evolua, pentru al optulea sezon la rând, în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa.

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor din Champions League la handbal. Posibilele adversare pentru Rapid şi CSM Bucureşti

Rapid este în urna a doua pentru tragerea la sorți a grupelor EHF Champions League. Vineri de la ora 12:00 vom afla adversarele noastre din grupă. Tabloul actual, 4 urne, 16 echipe.

Prima urnă:
🇳🇴 Vipers Kristiansand
🇭🇺 Győri Audi ETO KC
🇫🇷 Metz Handball
🇩🇰 Odense Håndbold

Urna a doua:
🇷🇴 CS Rapid București
🇲🇪 WHC Budućnost BEMAX
🇸🇮 Krim Mercator Ljubljana
🇩🇪 SG BBM Bietigheim

Reclamă

Urna a treia:
🇳🇴 Storhamar Håndball Elite
🇭🇺 FTC-Rail Cargo Hungaria
🇨🇵 Brest Bretagne Handball
🇩🇰 Team Esbjerg

Urna a patra:
🇨🇿 DHK Banik Most
🇭🇷 HC Lokomotiva Zagreb
🇹🇷 Kastamonu Belediye GSK
🇷🇴 CSM București

De reținut, echipele din aceeași țară nu pot pica în aceeași grupă„, a fost anunţul făcut de cei de la Handbal Rapid, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în urma a parta, alături de DHL Banik Most, HC Lokomotiva Zagreb și Kastamonu!„, au transmis şi cei de la CSM Bucureşti.

Dinamo, în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor Champions League

S-au stabilit urnele şi în competiţia masculină, acolo unde handbaliştii de la Dinamo au scăpat de ultima urnă şi sunt gata să dea recital în competiţia stelelor.

CS Dinamo este campioana României la handbal masculin. „Câinii” nu au reuşit să treacă de faza grupelor în precedenta ediţie, terminând pe penultimul loc, cu opt puncte, după ce au dipsutat meciuri cu Vive Kielce, Barcelona, PSG, Veszprem, Porto, Flensburg şi Motor. Şi pentru tabloul masculin, tragerea la sorţi va avea loc pe 1 iulie, la Viena.

Ce surpriză frumoasă! Suntem în urna a treia la tragerea la sorți a grupelor #EHFCL 2022/23! EHF a stabilit urnele valorice înainte de tragerea la sorți a grupelor EHF Champions League de vineri, 1 iulie!

Pot 1
Barça (ESP)
SC Magdeburg (GER)
Paris Saint-Germain Handball (FRA)
Pick Szeged (HUN)

Pot 2
GOG (DEN)
Lomza Industria Kielce (POL)
FC Porto (POR)
RK Celje Pivovarna Laško (SLO)

Reclamă

Pot 3
CS Dinamo Bucuresti (ROU)
THW Kiel (GER)
HBC Nantes (FRA)
Telekom Veszprém HC (HUN)

Pot 4
Elverum Håndball (NOR)
HC PPD Zagreb (CRO)
Aalborg Håndbold (DEN)
Orlen Wisla Plock (POL)„, a fost anunţul făcut de „dulăi” pe reţelele sociale.

CSM Bucureşti a primit wild card şi va evolua în Champions League

CSM Bucureşti a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost publicate listele pentru tragerea la sorţi pentru noul sezon de Champions League. Handalistele se află, alături de Rapid, printre cele 16 echipe ce vor evolua în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa.

Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi restul echipelor care vor completa careul de ași din viitorul sezon în EHF Champions League – sezonul 2022/2023. Tigroaicele vor evolua pentru al optulea sezon consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, după ce au primit wild-card-ul din partea EHF”, a anunţat CSM Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și