Închide meniul
VIDEO

Loredana Toma a plâns la festivitatea de premiere, după ce a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere! Competiţia, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2023, 19:09 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 13:37

Loredana Toma a plâns la festivitatea de premiere, după ce a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere! Competiţia, exclusiv în AntenaPLAY

Loredana Toma a plâns la festivitatea de premiere

Captură AntenaPLAY

Loredana Toma a plâns la festivitatea de premiere, după ce a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana Toma şi-a confimat statutul de mare favorită la Campionatele Europene de haltere de la Erevan şi a reuşit să câştige 3 medalii de aur la categoria de 71 de kilograme. Loredana Toma a fost copleşită de emoţii la festivitatea de premiere.

Loredana Toma a plâns la festivitatea de premiere, după ce a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Loredana Toma a ridicat 110 kg pentru prima medalie de aur, cea de la stilul smuls; a urmat medalia de aur la stilul aruncat, cu 130 de kg şi aurul de la total – 240 kg. La festivitatea de premiere, în momentul intonării imnului României, Loredana Toma a început să plângă.

Loredana Toma, cea mai bună halterofilă a Europei în 2022

Vineri, 14 aprilie, după sosirea în Armenia, Loredana Toma a fost premiată de forul european pentru titlul de cea mai bună halterofilă a Europei în 2022.

„Merită din plin acest titlu. Loredana e o fată de aur, un exemplu pentru mulţi, sportivi sau doar simpatizanţi ai sportului. Unul dintre cele mai importante obiective le reprezintă Campionatele Mondiale din acest an, din Arabia Saudită, competiţie care va fi organizată în septembrie.

Reclamă

Atunci avem ca obiectiv şi doborârea recordului mondial la stilul smuls, record care îi aparţine Loredanei. Ea nu mai poate pierde calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor nici matematic. Doamne fereşte de altele”, a punctat antrenorul Marius Ulăreanu.

În decembrie 2022, Loredana Toma a câştigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Haltere de la Bogota.

România are 14 medalii la CE de la Erevan

După intrarea în concurs a Loredanei Toma, România şi-a trecut în palmares 14 medalii la Campionatele Europene de la Erevan. Ca şi Loredana Toma, Mihaela Cambei şi Andreea Cotruta au cucerit câte trei medalii de aur, la 49 kg, respectiv 55 kg.

Reclamă 4 / 0/3

Aici adăugăm şi cele trei de argint, două ale Cosminei Pană, la 45 de kg şi una a lui Valentin Iancu, la 55 kg aruncat, dar şi cele două de bronz la categoria 55 kg, smuls şi total ale aceluiaşi Iancu.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și