Închide meniul
Video

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! O concurentă s-a prăbuşit în timpul probei! Două românce au fost martore

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 19:27 / Actualizat: 14 februarie 2024, 23:55

Reclamă

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere!

Momentul în care Nina Sterckx s-a prăbuşit. Ea şi-a revenit ulterior / captura AntenaPLAY

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! Nina Sterckx, halterofilă belgiană, care concura în proba de 59 de kilograme, s-a prăbuşit în timp ce ridica o halteră. Momentul a fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nina Sterckx a primit îngrijiri medicale, iar staff-ul s-a asigurat că nimeni nu putea să vadă agonia prin care trecea halterofila. În proba de 59 de kilograme au concurat şi româncele Andreea Cotruţa, care a luat bronzul la smuls, şi Marinela Moroşan.

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere!

Nina Sterckx avusese o evoluţie foarte bună până în acel moment. La smuls ea încheiase proba pe locul 2.

Din fericire, Nina Sterckx şi-a revenit şi a putut urca pe podium după ce s-a încheiat proba. Ea s-a şi luat în braţe şi s-a pupat cu halterofila din România pe podium.

În proba de 59 de kilograme au concurat Andreea Cotruţa şi Marinela Moroşan. Andreea Cotruţa a cucerit bronzul la stilul aruncat.

Reclamă

Andreea Cotruţa, medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere! Românca a făcut show LIVE în AntenaPLAY

Andreea Cotruţa a obţinut o medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere, în proba de 59 de kilograme! Românca de 20 de ani a obţinut medalia de bronz la aruncat. La total, ea s-a clasat pe locul 4, după ce în proba de smuls a încheiat competiţia pe locul 5. Proba a fost în AntenaPLAY.

Marinela Moroşan a concurat şi ea în proba de 59 de kilograme. Ea a terminat pe 10 la total.

Mihaela Cambei a cucerit trei medalii de aur la categoria 49 de kilograme, stabilind un nou record european la total (199 kg) şi un nou record european la U23, la aruncat (109 kg). Tot în prima zi, Mădălina Miron a obţinut medalia de bronz la stilul aruncat.

Reclamă 4 / 0/3

Prima ediţie a Campionatelor Europene de haltere a avut loc în 1896. Întrecerea de la Sofia este a 102-a şi va avea şi un invitat special, Statele Unite ale Americii.

Europenele de haltere din 2023 au fost şi ele LIVE în AntenaPLAY

Ultima ediţie a Europenelor a fost în 2023, la Erevan, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY. România a câştigat un total de 14 medalii, dintre care 9 de aur, 3 de argint şi două de bronz.

Cei 13 sportivi din lotul României pentru Campionatele Europene de la Sofia (12-20 februarie) sunt: Marian Cristian Luca (cat. 55 kg), Valentin Ionadi Iancu (cat. 61 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Claudiu Sergiu Popa (cat. 96 kg), Paul Ioniţă (cat. 102 kg), Ioana Mădălina Miron (cat. 45 kg), Bianca Daniela Dumitrescu (cat. 45 kg), Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Adriana Cosmina Pană (cat. 49 kg), Andreea Cotruţa (cat. 59 kg), Marinela Moroşan (cat. 59 kg), Loredana Elena Toma (cat. 71 kg) şi Alexandra Alexe (cat. 87 kg).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și