Închide meniul
VIDEO

Ovidiu Ionescu, eliminat în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 21:27 / Actualizat: 26 mai 2023, 18:03

Reclamă
Ovidiu Ionescu, eliminat în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Profimedia

Ovidiu Ionescu, eliminat în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Ovidiu Ionescu a fost învins, în 6 seturi, de nigerianul Quadri Aruna în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Campionatul Mondial de tenis de masă e LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Ionescu a luptat din răsputeri să îi reziste nigerianului, care a fost favorit la casele de pariuri. Într-un meci anterior disputat pe tabloul de simplu masculin, Darius Movileanu a fost eliminat de Kristian Karlsson (Suedia).

Ovidiu Ionescu – Quadri Aruna, eliminat în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă

Update 22:50: Ovidiu Ionescu a fost eliminat în turul 1 al Campionatului Mondial de tenis de masă, după ce a pierdut şi setul 6: 9-11. Iniţial, Ovidiu Ionescu a susţinut că punctul prin care nigerianul a câştigat meciul trebuia să îi fie acordat. Românul şi-a dat seama că nu are dreptate şi şi-a felicitat adversarul.

Update 21:45: Ovidiu Ionescu rămâne în meci şi a câştigat al 5-lea set: 11-7.

Update 21:35: Quadri Aruna a câştigat al patrulea set: 11-5.

Reclamă

Update 21:32: Ovidiu Ionescu a câştigat al treilea set: 11-8.

Update 21:30: Ovidiu Ionescu a pierdut, dramatic, şi al doilea set: 10-12.

Update 21:20: Ovidiu Ionescu a pierdut primul set: 7-11.

Reclamă 4 / 0/3

Quadri Aruna este pe locul 12 în lume. Ovidiu Ionescu este acum pe locul 109.

Quadri Aruna a fost, la un moment dat, pe locul 10 în lume. El a participat la Jocurile Olimpice din 2012, 2016 şi 2020. În 2016 a ajuns în sferturile de finală.

În 2018 a fost campion la Jocurile Commonwealth-ului din 2018.

Ovidiu Ionescu, vicecampion european la dublu mixt

Ovidiu Ionescu a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masă în vara anului trecut, alături de Bernadette Szocs.

Perechea română Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a obţinut medaliile de argint în proba de dublu mixt a Campionatelor Europene de tenis de masă de la Munchen, luni seara, după ce a fost învinsă în finală de cuplul francez Emmanuel Lebesson/Jianan Yuan cu 3-1 (8-11, 11-6, 11-5, 11-9).

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au 4 medalii europene împreună la dublu mixt. În afară de medalia de argint la Campionatele Europene de anul trecut, ei au luat bronzul la Campionatele Europene din 2012 şi 2016 şi argintul la Jocurile Europene din 2019.

Bernadette Szocs a învins-o pe Christina Kallberg, în primul tur al Campionatului Mondial 2023

Bernadette Szocs a învins-o clar pe Christina Kallberg, în 5 seturi, în primul tur al Campionatului Mondial 2023 de la Durban. Meciul s-a disputat sâmbătă, în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Bernadette Szocs ocupă locul 23 mondial și a fost favorita certă a meciului cu sportiva din Suedia.

Înainte de debutul la Campionatul Mondial 2023, Szocs susține că victoriile din acest sezon de la Macao, împotriva sportivelor asiatice, o ajută să aibă o mare încredere la Durban, unde visează la medalii. Ea le-a învins în acest sezon pe Chen Xingtong şi Jia Nan Yuan.

Sunt pregătită. Sper să aduc rezultatele pe care mi le doresc. Sunt pregătită pentru orice luptă. Îmi doresc foarte mult o medalie la mondiale, am visat la o medalie. Știu că nu este ușor, dar nu este nimic imposibil.

O să dau totul din mine ca să reușesc să cuceresc o medalie. Am câștigat multe meciuri foarte importante, au fost printre cele mai bune meciuri din cariera mea. M-au ajutat să am o încredere mare în mine că pot și că nu sunt departe de asiatice.

Sunt pregătită psihic, fizic și tehnic. Sunt pregătită pentru lupta cu asiaticele. Doamne ajută să cuceresc o medalie și să le înving cum le-am învins în concursurile trecute”, a spus Bernie Szocs, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și