Închide meniul

Bernadette Szocs şi Adina Diaconu, în turul 3 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 11:04 / Actualizat: 23 mai 2023, 22:05

Reclamă
Bernadette Szocs şi Adina Diaconu, în turul 3 la Campionatul Mondial de tenis de masă. Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Programul de azi al românilor, la Campionatul Mondial 2023

Bernadette Szocs, în timpul unui meci / Profimedia Images

Programul de azi al românilor, la Campionatul Mondial 2023 ne aduce două meciuri de simplu și unul de dublu. Competiția din Africa de Sud se desfășoară în perioada 20-28 mai, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 21.30: Adina Diaconu a avut o prestaţie fantastică în partida cu Hoi Kem Doo şi s-a calificat în turul 3 la Campionatul Mondial: 11-3, 11-3, 11-5, 10-12, 8-11, 14-12.

Update: 13:50: Bernadette Szocs s-a calificat în turul 3, după 4-3 cu Mariam Alhodaby.

Bernadette Szocs e prima reprezentantă a României care va evolua, marți, la Durban. Meciul ei din turul 2 cu Mariam Alhodaby va avea loc de la ora 12:40.

Programul de azi al românilor, la Campionatul Mondial 2023

Bernadette Szocs va reveni la masă la ora 21:30. Atunci, ea va evolua în proba de dublu. Alături de Sofia Polcanova, ea va lupta pentru un loc în sferturi cu perechea Xiaona Shan / Nina Mittelham.

Reclamă

Tot de la ora 21:30, pe tabloul de simplu, vom avea meciul din turul secund dintre Adina Diaconu și Hoi Kem Doo, un adevărat test pentru sportiva noastră.

Elizabeta Samara: Corpul meu nu s-a simţit bine

Elizabeta Samara a învins-o cu 4-2 la seturi pe jucătoarea din Franţa Prithika Pavade. Meciul Elizabeta Samara – Prithika Pavade a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

„Cred că adversara mea a fost atât de bună, şi-a îmbunătăţit jocul. În această noapte am fost bună din punct de vedere mental. Corpul meu nu s-a simţit chiar bine în joc, dar cumva am reuşit să revin.

Reclamă 4 / 0/3

Setul 5 a fost cel mai important. Am văzut hotelul, locul de desfăşurare (n.r: al Campionatului Mondial) şi plaja, asta e tot”, a spus Samara, la finalul meciului cu Pavade.

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

„E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, declara Eliza Samara înainte de competiţie, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și