Închide meniul

Reacţia vehementă a fanilor stelişti la adresa conducerii CSA Steaua, în cazul David Popovici: „Aceleași probleme, aceleași întrebări!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2022, 11:15

Reacţia vehementă a fanilor stelişti la adresa conducerii CSA Steaua, în cazul David Popovici: „Aceleași probleme, aceleași întrebări!

David Popovici a plecat de la CSA Steaua la Dinamo. Fanii stelişti, mesaj vehemennt

David Popovici e noua senzaţie a înotului mondial | Profimedia

Reacţia vehementă a fanilor stelişti la adresa CSA Steaua, în cazul David Popovici, după ce noul fenomen din nataţia mondială a plecat anul trecut la marea rivală Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii îi acuză pe cei care conduc CSA Steaua că nu îşi dau interesul pentru binele clubului.

Reacţia vehementă a fanilor stelişti la adresa conducerii CSA Steaua, în cazul David Popovici

„Aceleași probleme, aceleași întrebări. Cu toate acestea, Popovici rămâne un bun național de care cu toții ne bucurăm. Și clubul Steaua este un bun național, dar, momentan, pare că nimeni nu își dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele”, este mesajul postat de Asociația Steliștilor 1947 pe reţelele de socializare.

Mihai Stoica, o nouă reacție dură la adresa CSA Steaua

Mihai Stoica nu poate trece peste maniera în care CSA Steaua a renunțat la David Popovici și l-a lăsat să plece de la Dinamo. Managerul general de la FCSB i-a „taxat” din nou pe „militari”, după ce puștiul de 17 ani s-a calificat în finală la 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

David Popovici, puștiul minune al natației românești, a semnat cu Dinamo în septembrie 2021. Trecerea lui Popovici la Dinamo a fost prezentată ca o super-lovitură dată de clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat, fiind ocupați să angajeze în armata română fotbaliști liberi de contract?”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

David Popovici, în finală la 100 de metri liber

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber și a stabilit un nou record mondial la juniori. 47.13 a fost timpul înotătorului român, cel mai bun dintre toți concurenții.

Popovici nu se afla între cei mai rapizi trei înotători la jumătatea cursei. Al doilea timp din semifinale a fost obţinut de francezul Maxime Grousset, 47 sec 54/100, în timp ce canadianul Joshua Liendo Edwards a fost înregistrat cu al treilea timp, 47 sec 55/100.

Reclamă 4 / 0/3

Multiplul campion mondial şi olimpic american Caeleb Dressel s-a retras înaintea semifinalelor din ”motive medicale”.

Popovici reuşise cel mai bun timp şi în seriile de marţi dimineaţa, 47 sec 60/100. Finala va avea loc miercuri, de la ora 19:22 (ora României).

Mihai Stoica l-a comparat pe David Popovici cu Messi şi Ronaldo

Luni, David Popovici a devenit campion mondial în proba de 200 de metri liber. Mihai Stoica l-a comparat pe puștiul de 17 ani cu Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, dar și atunci a făcut acuzații dure pentru CSA Steaua.

La sporturile de echipă te mai poţi antrena aşa… Poţi să o mai dai că nu te-ai simţtit bine, aici trebuie să tre antrenezi, nu poţi să te antrenezi prost. Eu zic că aşa cum spunem că ne bucurăm că suntem contemporani cu Messi, cu Ronaldo, să spunem că suntem bucuroşi că suntem contemporani cu David Popovici. 

Acestui sportiv, cei de la CSA Steaua, care plătesc cu milioane din buget sportivi anonimi… Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen şi a ajuns la Dinamo„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și