Închide meniul

România, alte 3 medalii la FOTE, una de aur şi două de argint!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 15:33

Reclamă
România, alte 3 medalii la FOTE, una de aur şi două de argint!

România, alte 3 medalii la FOTE, una de aur şi două de argint!

Alin Şavlovschi a luat aurul la 2.000 de metri obstacole / Facebook COSR

România a reuşit alte 3 medalii la FOTE Maribor 2023, una de aur şi două de argint. Atletul Alin Şavlovschi a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 2000 m obstacole din cadrul FOTE Maribor 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şavlovschi a fost cronometrat cu timpul 05:39.51. Pe locul doi s-a clasat francezul Isaac Duportal (05:40.30), iar pe trei a terminat Benjamin Marton Szabo din Ungaria, cu timpul 05:41.52.

România, alte 3 medalii la FOTE, una de aur şi două de argint!

În afară de aurul atletului Alin Şavlovschi, România a mai obţinut două medalii de argint la tenis.

La tenis, simplu fete, aproape două ore s-a luptat Giulia Popa în finala cu Julie Pastikova, din Cehia. În final, reprezentanta Cehiei a obţinut victoria cu 2-0 (6-4, 6-4), relatează news.ro.

Tot sâmbătă, de la ora 15:00, Giulia Popa va juca finala fetelor de la dublu, alături de colega sa Alexia Ioana Tatu, contra adversarelor din Slovacia Sona Depesova şi Mia Pohankova.

Reclamă

Celaltă medalie de argint a fost adusă de perechea Yannick Theodor Nicolas Alexandrescou / Alejandro Mateo Berge Vega Nourescu, în proba de dublu masculin, la FOTE Maribor 2023.

Jucătorii români au pierdut primul set al finalei cu Polonia (1-6) şi l-au adjudecat pe cel de-al doilea (6-4), dar în decisiv, deşi au fost coduşi cu 5-1 şi au egalat (6-6), polonezii Antoni Wojciech Kasperski şi Jan Michal Sadzk s-au impus cu 10-6.

Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră! Performanţă fabuloasă reuşită de români la FOTE

Înotătorii români au obţinut trei medalii la FOTE Maribor 2023, în doar jumătate de oră. Cei trei sportivi au reuşit o performanţă fabuloasă.

Reclamă 4 / 0/3

”Aur, aur, bronz – trei medalii la înot pentru România într-o jumătate de oră. Înotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!”, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Daria Silişteanu a cucerit medalia de aur în proba de 100 metri spate, Robert Badea şi-a adjudecat, de asemenea, medalia de aur la 400 metri mixt, iar Darius Coman a obţinut bronzul la 100 metri bras.

„AUR, AUR, BRONZ – 3 MEDALII la înot pentru ROMÂNIA în jumătate de oră!

Înotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!
Daria Silișteanu a cucerit AURUL la 100 m spate, Robert Badea și-a adjudecat de asemena AUR la 400 m mixt, iar Darius Coman a luat BRONZ la 100 m bras!

Felicitari TRICOLORI! Hai TEAM ROMANIA!”, se arăta în mesajul postat de COSR, pe pagina oficială de Facebook.

David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu

David Popovici a oferit primele declaraţii despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu. El a vorbit după ce a stabilit un nou record naţionala proba de 50 de metri fluture, la Campionatul Naţional de Înot.

Marele nostru campion a vorbit şi despre performanţele colegei lui de la Dinamo, Daria Măriuca Silişteanu, care la doar 14 ani, a câştigat aurul la 50 de metri fluture.

Reclamă

M-a interesat şi timpul şi mi-am dorit să câştige. Din câte ştiu, este un nou record naţional. Cred că este important să nu punem presiune pe ea (n.r – Daria Silişteanu). Şi eu încerc să nu pun presiune pe mine, sau să o menţin redusă. O felicit!

Unul dintre visurile mele este să avem un lot complet pentru Jocurile Olimpice şi pentru Mondiale. Le doresc tuturor sportivilor să reuşească şi să se simtă bine”, a spus David Popovici, pentr ru TVR.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și