Închide meniul
VIDEO

Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023! Cui a dedicat victoria cu Judd Trump

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 23:03

Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023! Cui a dedicat victoria cu Judd Trump

Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023

Mark Allen a primit trofeul / AntenaPLAY

Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023, în direct în AntenaPLAY. Sportivul în vârstă de 37 de ani nu i-a dat nicio şansă lui Judd Trump şi s-a impus cu 10-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nord-irlandezul a câştigat pentru a doua oară Champion of Champions şi s-a alăturat unei liste de elită, pe care mai sunt Ronnie O’Sullivan şi Neil Robertson. Allen mai triumfase în 2020!

Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023

Chiar dacă a obţinut un succes impresionant, Mark Allen a ţinut să îl felicite pe rivalul său din finala care a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY.

Pentru asta jucăm, să o facem în faţa celui mai frumos public, în cele mai importante competiţii şi împotriva celor mai buni din lume. Nu există niciun dubiu cu Judd a fost în acest start de sezon, de departe, cel mai bun. Este de datoria noastră ca să încercăm să ţinem pasul, să îi scriem mesaje după fiecare turneu şi să îl felicităm (n.r. începe să zâmbească şi a stârnit hohote de râs în tribună).

Este plăcut să câştigi un turneu în faţa lui, dar va reveni şi sunt sigur că vor mai astfel fi meciuri în anii care vor urma.

Reclamă

Nu voiam să amintesc acest lucru… am fost puţin debusolat pentru că am pierdut un prieten bun în vară, care îmi era mereu alături încă de când aveam 12 ani. A fost o persoană foarte importantă din viaţa mea. Atât eu cât şi tatăl meu am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, aşa că această victorie a fost pentru Joe!„, a spus Mark Allen.

Judd Trump: „Mă bucur să îl văd pe Mark în formă, am spre ce să ţintesc”

Învins în finală, Judd a dat dovadă de enorm de mult fair-play. L-a felicitat pe rivalul său şi a făcut-o cu stil.

Am ratat prea multe lovituri uşoare, m-am chinuit şi nu mi-a funcţionat jocul de siguranţă. Sunt dezamăgit, dar Mark a jucat foarte bine. Eu am avut probleme să ajung în finală, Mark probabil a fost cel mai bun jucător al turneului şi în general cel mai bun jucător câştigă! Asta s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un start de sezon grozav, nu e rău. Bineînţeles, e dificil după o astfel de înfrângere grea. Dar a fost un start de vis şi sper că voi mai juca finale. Mă bucur să îl văd pe Mark în formă, am spre ce să ţintesc.

Este plăcut să joc împotriva cuiva care este de o vârstă apropiată cu a mea, este mai uşor aşa. Se vede că munceşte din greu şi, în mod normal, este şi recompensat„, a declarat Judd Trump după finală.

Pentru victoria din finala Champions of Champions, Allen a încasat un cec de 150.000 de lire sterline. Trump a trebuit să se mulţumească cu 60.000 de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și