Închide meniul

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului European de polo, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 23:13

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului European de polo, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului European de polo

România, la Campionatul European de polo / Profimedia

România a învins fabulos Georgia, cu 18-11, LIVE în AntenaPLAY, în play-off-ul Campionatului European de polo. Iată tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului European. Europeanul de polo e exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va întâlni Spania în sferturile Campionatului European de polo vineri, de la ora 17:30, LIVE în AntenaPLAY. Dacă vor trece de iberici, „tricolorii” vor întâlni în semifinale câştigătoarea duelului Italia – Muntenegru.

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului European de polo

Ungaria – Serbia şi Croaţia – Grecia sunt celelalte sferturi de finală de la Campionatul European de polo, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Aşa arată sferturile de finală ale Campionatului European de polo, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY
Aşa arată sferturile de finală ale Campionatului European de polo, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY

Joi, România a învins Georgia cu 18-11, partida fiind transmisă tot în AntenaPLAY. Chiar dacă se anunţa un duel foarte disputat, „tricolorii” nu le-au dat nicio şansă georgienilor.

România va încerca să se califice în semifinalele Campionatului European, după ce şi-a îndeplinit obiectivul, accederea în sferturi. Calificarea între primele 8 echipe ale continentului le asigură „tricolorilor” şi prezenţa la Campionatul Mondial.

Reclamă

România nu a avut nicio emoţie în a-şi asigura locul în sferturile de finală ale Europeanului, conducând Georgia pe întreaga durată a partidei. „Tricolorii” au început în forţă, iar în prima repriză scorul a fost 5-1 pentru România. În final, scorul avea să fie 18-11, „tricolorii” surprinzându-i pe georgieni cu jocul în viteză. Vlad Georgescu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noştri, marcând unele dintre cele mai frumoase goluri ale partidei.

Reacţia selecţionerului naţionalei, Bogdan Rath, după ce România s-a calificat în sferturile unui Campionat European după 10 ani!

Selecţionerul naţionalei, Bogdan Rath, a dat declaraţii LIVE în AntenaPLAY imediat după victoria fantastică a României, cu 18-11, contra Georgiei în play-off-ul Campionatului European de polo. România – Georgia 18-11 a fost transmis în direct în AntenaPLAY.

Bogdan Rath s-a arătat foarte mulţumit de jocul în viteză al „tricolorilor” şi, foarte frumos, i-a consolat pe adversarii georgieni.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: După 10 ani, felicitări! E un vis devenit realitate?) Nu mă aşteptam la o victorie la un asemenea scor, dar ştiam calitatea jucătorilor. M-a surprins plăcut jocul rapid, în viteză. Adversarii s-au bazat pe forţă.

Am mai spus-o, georgienii au foarte multă calitate. Ei au nevoie de constanţă”, a declarat selecţionerul naţionalei, Bogdan Rath, LIVE în AntenaPLAY imediat după victoria fantastică a României.

Lotul României pentru CE de polo masculin

  • 🤽🏻‍♂️Colodrovschi Silvian – EN Tourcoing
  • 🤽🏻‍♂️Țic Marius – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vancsik Levente – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Belenyesi David – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Drăgușin Mihai – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Fulea Tudor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Georgescu Vlad – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Neamțu Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Iudean Francesco – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Antipa Victor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Țepeluș Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Bota David – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vrânceanu Ionuț – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Lutescu Matei – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Prioteasa Andrei – Spandau 04 Berlin

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și