Închide meniul
Foto

„A venit leul! Te iubesc!” Anamaria Prodan, fermecată de „Prințișorul Craiovei”. Cadoul inedit primit de vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:42

„A venit leul! Te iubesc!” Anamaria Prodan, fermecată de „Prințișorul Craiovei”. Cadoul inedit primit de vedetă

"Prințișorul Craiovei", cadou inedit pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Anamaria Prodan și "Prințișorul Craiovei" / Instagram

Tânărul poreclit „Prințișorul Craiovei”, Adrian Mititelu Jr, i-a făcut un cadou inediat celebrei Anamaria Prodan. Vedeta a fost în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a participat într-un live alături de manelistul Dani Mocanu, în care cei doi au primit donații de la fani. Printre donatori s-a numărat și Adrian Mititelu Jr, alias „Prințișorul Craiovei”, recunoscut pentru extravaganțele sale.

„Prințișorul Craiovei”, cadou inedit pentru Anamaria Prodan

Mititelu Jr. i-a donat fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf un „leu” virtual, iar gestul a stârnit o reacție de bucurie din partea Anamariei Prodan.

„A venit leul! Te iubesc! Te iubesc, Adi! Mulțumesc”, a spus Anamaria Prodan. Tot momentul a fost înregistat, iar videoclipul s-a viralizat rapid.

@pricinaadrianflor #foryou #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #virar #foryoupage #5pasidebine #misiuneatiktok #danimocanu ♬ sunet original – Ady 🥂Adytzu😇

Reclamă

Anamaria Prodan se cunoaște de multă vreme atât cu Dani Mocanu, cât și cu Adrian Mititelu Jr.

Anamaria Prodan s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani

Anamaria s-a fotografiat aproape goală. Nu s-a ferit să o facă publică pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape un milion de urmăritori. Aflată în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care a părăsit-o pentru Corina Caciuc, Anamaria Prodan a anunţat de mai multe ori că marea ei dorinţă este să îşi găsească un nou soţ.

Eu sunt Anamaria Prodan„, a ţinut să afirme impresarul. A folosit şi un emoji cu o medalie de aur. Nu este prima dată când postează imagini provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Fotografia a fost pe placul urmăritorilor ei. „Superbă„, „Sexy şi frumoasă” au fost comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Agentul de jucători s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Nu a mai ales o destinaţie exotică şi a petrecut în România. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Dani Mocanu i-a făcut curte Anamariei Prodan

Dani Mocanu a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Dani Mocanu s-a arătat dispus să înceapă o relație cu Anamaria Prodan, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, fermecată de „Prințișorul Craiovei”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și