Închide meniul

Adi Mutu a dezvăluit cine a fost marea sa iubire: „Mă îndrăgostisem de ea! Un singur sărut dura două ore”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 16:51

Adi Mutu a dezvăluit cine a fost marea sa iubire: „Mă îndrăgostisem de ea! Un singur sărut dura două ore

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri savuroase în cartea sa

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri savuroase în cartea sa / Profimedia

Adi Mutu a dezvăluit cine a fost marea sa iubire din tinerețe. Fostul mare atacant al naționalei României, în prezent antrenor la Rapid, a făcut dezvăluiri de senzație în cartea sa, intitulată „Revenirea din infern”. Fostul fotbalist și-a amintit despre femeia de care s-a îndrăgostit nebunește, pe vremea când era doar un puști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a dezvăluit că fosta handbalistă Irina Neagu, campioană mondială la tineret, a fost cea care l-a fermecat în perioada liceului. Cei doi s-au cunoscut la Balul Bobocilor, iar „Briliantul” și-a făcut curaj să o invite în oraș.

Adi Mutu a dezvăluit cine a fost marea sa iubire din tinerețe

Adi Mutu a recunoscut că era foarte timid în tinerețe, însă lucrurile s-au schimbat odată cu trecerea timpului.

„Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume”, s-a lăudat fostul internațional, în cartea sa autobiografică.

Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la Ion Barbu, la doi pași de blocul meu.

Reclamă

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun.

Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de ‘Bună, eu sunt Adi, ce faci?’, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: ‘Ce faci?’, ‘Bine, bine!’. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Reclamă 4 / 0/3

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, a povestit Adrian Mutu, în cartea sa, citat de click.ro.

Adi Mutu a venit cu dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina”

Adi Mutu nu s-a ascuns şi a venit cu dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina”. „Briliantul” a trecut prin momente dificile la Chelsea, în 2004, când a fost depistat pozitiv. Adus cu 19 milioane de euro de la Parma, Mutu a fost înlăturat de la club de Roman Abramovich.

„De 10 ani fac terapie mentală”, a recunoscut actualul antrenor al Rapidului. Mutu a recunoscut că încă este judecat de români pentru greşeala făcută atunci şi că se simte mai respectat în Italia.

Încă mă simt judecat de oameni, pentru trecut. Cred că simt mai multă apreciere acum, de când m-am lăsat de fotbal şi sunt antrenor, decât atunci când jucam. Poate şi pe undeva invidia asta a omului a făcut să se întâmple acest lucru. Nu am analizat de ce. Poate simţeam o părere de rău că la mine în ţară nu sunt apreciat aşa cum sunt în Italia, de exemplu.

Au fost multe momente… la 23 de ani să treci la nivel psihologic printr-o astfel de experienţă e foarte greu să crezi că poţi să îţi revii. În afară de părinţii mei şi de câţiva prieteni nu am avut cam pe nimeni pe lângă mine. Nimeni nu se pricepea la problema aia, nu aveam cum să gestionăm. Era un caz unic şi pentru noi românii.

Acum 20 de ani era un subiect tabu tot ce însemna droguri la noi în ţară. Am încercat să ţinem această problemă ascunsă, nu ştiu de ce, încât a devenit o problemă socială foarte gravă în momentul de faţă. Acum mulţi părinţi se confruntă cu probleme mari. Fiind vedetă, ca să spun aşa, orice faci se înmulţeşte cu 10 pentru că tu ar trebui să fii model. Lumea se gândeşte că noi trăim în puf.

Anturajul dacă este unul prost, şansele de a greşi sunt mult mai mari. Probabil trebuia să apelez la nişte oameni profesionişti care să mă facă să gestionez într-un mod pozitiv toată situaţia.

Reclamă

Clubul Chelsea nu mi-a acordat nicio susţinere. Dar nici nu ştiu dacă e normal… cu mine, în secunda doi, s-au lepădat la mine. Nu ei m-au trimis (n.r. la clinica de reabilitare), a fost ideea mea. Am decis să stau o săptămână, după am vrut să mai stau o săptămână, dar mi-au spus că nu e cazul„, a declarat Adrian Mutu la „De-a viaţa ascunselea”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și