Închide meniul

Adrian Mutu, probleme cu fiica lui cea mare: „S-a deteriorat relația noastră!”. Motivul, dezvăluit de „Briliant”

Antena Sport Publicat: 10 martie 2023, 18:02

Adrian Mutu, probleme cu fiica lui cea mare: „S-a deteriorat relația noastră!. Motivul, dezvăluit de „Briliant

Adrian Mutu, despre şansele României în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024

Adrian Mutu / Antena Sport

  • Adrian Mutu, probleme cu fiica lui cea mare
  • „S-a deteriorat relația noastră!”

Adrian Mutu are probleme cu fiica lui cea mare. Antrenorul Rapidului a dezvăluit că lucrurile nu sunt „lapte și miere” pe plan familial. „Briliantul” a precizat că Adriana, fiica cea mare din căsnicia cu Consuelo, nu îi mai acordă la fel de multă atenție ca înainte. Motivul a fost dezvăluit chiar de Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra.

Adrian Mutu, probleme cu fiica lui cea mare: „S-a deteriorat relația noastră!”

Adrian Mutu a povestit că relația cu fiica cea mare, Adriana, s-a „deteriorat” după ce tânăra de 17 ani și-a făcut iubit.

Reclamă

„Briliantul” spune că are o relație „normală” cu fostele sale soții, Alexandra Dinu și Consuelo.

Acum, „Briliantul” încearcă să obțină pașapoarte românești pentru fiicele sale. Adriana și Maya vor să studieze în Europa și au nevoie de cetățenia română.

Reclamă

În prezent, Consuelo și cele două fete din căsnicia cu Mutu locuiesc în Republica Dominicană.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu fiul său, Mario: „Nu sunt toate bune și frumoase

Recent, Adrian Mutu a vorbit și despre cum se înțelege cu fiul cel mare, Mario, în vârstă de 20 de ani.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a spus Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4