Închide meniul
Foto

Ajuns falit şi la azil, Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el: „E singură”

Publicat: 11 martie 2024, 16:38

Reclamă
Ajuns falit şi la azil, Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el: „E singură”

Ajuns falit şi la azil, Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment / Hepta

Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el! Fostul om de afaceri nu renunţă la marea sa pasiune nici după ce şi-a pierdut întreaga avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu plănuieşte să o recucerească pe Oana, fosta sa iubită. De altfel, a şi recunoscut că a încercat să se împace cu ea după ce a ajuns la azil.

Ajuns falit şi la azil, Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el: „E singură”

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu şi-a pierdut întreaga avere uriaşă. Se spunea, la un moment dat, că ar fi avut o avere de 150 de milioane de euro.

Chiar Irinel Columbeanu a admis că această estimare a fost eronată şi că nu a avut niciodată atât de mulţi bani. Cu toate acestea, averea lui Irinel Columbeanu ar fi fost, la apogeu, de câteva zeci de milioane de euro.

Reclamă

Irinel Columbeanu a ajuns la azi, el stând în prezent în stabilimentul lui Ion Cassian de la Ghermăneşti (Snagov). Azilul îi este plătit de către apropiaţi, Irinel Columbeanu având o pensie de doar 1.900 de lei. Mai mult, el are şi poprire pe un sfert din pensia primită.

Ce spunea Gigi Becali despre Irinel Columbeanu

Gigi Becali mărturisea că îi este milă de Irinel Columbeanu, dar preciza că nu îl va ajuta pe acesta. Gigi Becali este recunoscut ca un om generos, iar Ion Cassian miza pe el că îi va plăti azilul.

Gigi Becali a refuzat să facă acest lucru. Totuşi, Irinel Columbeanu a găsit sprijin din partea altor oameni de bine. Fostul om de afaceri mărturisea că azilul este plătit deja în avans câteva luni.

Reclamă 4 / 0/3

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„Credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

 

 

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și