Închide meniul
Foto

„Mă duc să-l cunosc pe viitorul ginere” Irinel Columbeanu a „detonat bomba” despre fiica lui, Irina!

Publicat: 29 februarie 2024, 16:58

Reclamă
„Mă duc să-l cunosc pe viitorul ginere” Irinel Columbeanu a „detonat bomba” despre fiica lui, Irina!

Irinel Columbeanu, într-o reclamă / Instagram

Irinel Columbeanu a „detonat bomba” despre fiica lui, Irina! Fostul om de afaceri a dezvăluit că Irina, în vârstă de 17 ani, are un prieten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a transmis că ultima lui dorinţă este să meargă în Statele Unite să o vadă pe Irina.

Irinel Columbeanu a „detonat bomba” despre fiica lui, Irina!

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

„Irina n-a mai fost demult în România, dar nu cred că mai vrea să vină. E aproape cât maică-sa de înaltă acum, a crescut foarte mult. Cu Pink și cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a precizat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu se află în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de omul de afaceri Ion Cassian. Şi tatăl lui Irinel Columbeanu a stat acolo înainte de a muri.

Reclamă

Mai mulţi prieteni ai lui Irinel Columbeanu merg la azil să îl viziteze pe fostul om de afaceri. Unii dintre aceştia îl scot la masă, pentru ca fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, să se relaxeze. Recent, un prieten al lui Irinel Columbeanu care are o stare financiară bună l-a dus pe fostul om de afaceri la munte.

Ce pensie a ajuns, de fapt, să aibă Irinel Columbeanu. E umilit acum de românul care ia de la stat 11.000 de euro pe lună

Iată ce pensie a ajuns, de fapt, să aibă Irinel Columbeanu. Ion Cassian a dezvăluit faptul că Irinel are o pensie lunară de 2000 de lei, în contextul în care cheltuielile totale de la azil sunt de 7000 de lei.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Reclamă 4 / 0/3

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui’

Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a spus Cassian, citat de viva.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre Irinel Columbeanu

Gigi Becali mărturisea că îi este milă de Irinel Columbeanu, dar preciza că nu îl va ajuta pe acesta. Gigi Becali este recunoscut ca un om generos, iar Ion Cassian miza pe el că îi va plăti azilul.

Gigi Becali a refuzat să facă acest lucru. Totuşi, Irinel Columbeanu a găsit sprijin din partea altor oameni de bine. Fostul om de afaceri mărturisea că azilul este plătit deja în avans câteva luni.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„Credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Reclamă

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și