Închide meniul

Anamaria Prodan, imagine virală cu fiul lui Laurentiu Reghecampf: „Micul prinţisor”

Reclamă

Publicat: 20 mai 2022, 9:14

Anamaria Prodan, imagine virală cu fiul lui Laurentiu Reghecampf: „Micul prinţisor

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, imagine virală cu fiul lui Laurentiu Reghecampf. Agentul de jucători a avut o apariţie publică la scurt timp după ce antrenorul Universităţii Craiova a anunţat că iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băieţel. De altfel, Reghecampf a făcut o poză cu noul membru al familiei în braţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă simt minunat, fericit, împlinit. Mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și sănătos”, a spus Reghecampf la o conferinţă de presă.

Anamaria Prodan, imagine virală cu fiul lui Laurentiu Reghecampf

În plin scandal de divorţ cu tehnicianul oltenilor, Anamaria Prodan a surprins în momentul în care l-a felicitat pe Reghecampf. La scurt timp distanţă, a făcut o poză alături de fiul pe care îl are cu cel de-al doilea soţ. A fost alături de Bebeto într-un moment important pentru cariera lui. Tânărul fotbalist a avut o selecţie la echipa de juniori a României.

Cu prinţul meu! După meci… fericită şi obosită„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram. Unul dintre urmăritorii ei i-a comentat: „O prinţesă adevărată, alături de micul ei prinţişor

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Imaginea s-a viralizat şi a adunat, în numai 12 ore, peste 16.000 de aprecieri.

Anamaria Prodan a găsit putere chiar şi să glumească după ce Corina Caciuc a născut. S-a amuzat pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Cum a reacționat familia lui Laurențiu Reghecampf după nașterea copilului

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, în vârstă de 21 de ani, a redistribuit fotografia postată de antrenor, cu bebelușul în braţe. Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”.

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tătic. Antrenorul a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii de joi.

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Reclamă

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și