Închide meniul
Foto

„Angelina Jolie” de România, apariţie incredibilă! Cine este milionarul român pe care l-a făcut să se îndrăgostească orbeşte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2022, 13:44 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:06

„Angelina Jolie” de România, apariţie incredibilă! Cine este milionarul român pe care l-a făcut să se îndrăgostească orbeşte

"Angelina Jolie" de România, apariţie incredibilă. Imagini spectaculoase cu iubita lui Adrian Mititelu Jr, Andra Lotsopa

Andra Lotsopa este iubita lui Adrian Mititelu Jr / Colaj Instagram

„Angelina Jolie” de România a avut apariţie incredibilă. Andra Lotsopa, tânăra care este de o frumuseţe rară, nu se mai ascunde şi se afişează tot mai des alături de milionarul român cu care este într-o relaţie. Adrian Mititelu Jr este bărbatul care s-a îndrăgostit orbeşte de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia comparată cu Angelina Jolie este noua iubită a fiului patronului de la FC U Craiova 1948. Andra îi conduce tot mai des bolidul Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro.

Andra Lotsopa este într-o relaţie cu fiul lui Adrian Mititelu

„Angelina Jolie” de România, apariţie incredibilă

Iubita „Prinţişorului Craiovei” atrage toate privirile atât în trafic, cât şi pe reţelele sociale. Lotsopa are peste 63.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram şi nu se fereşte să posteze fotografii în care apare la piscină, în costum de baie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andra le arată tuturor cum l-a făcut pe Mititelu Jr să se îndrăgostească orbeşte de ea. Imaginile ei au devenit virale şi au primit mii de aprecieri.

Săptămâna trecută, fiul patronului de la FC U Craiova şi-a dus iubita la Cannes. S-au cazat într-un hotel de fiţe. Fiului lui Adrian Mititelu a evitat să vorbească despre iubitele lui.

Reclamă

Vreau să am intimitate, nu-mi place să-mi etalez viața privată, viața sentimentală să zic așa. Am avut o relație de un an și ceva, dar acum sunt singur. Nu am un tipar pentru femeia potrivită, trebuie doar să existe chimie. În ziua de azi e greu să ai o relație la câte tentații sunt și câte femei sunt.

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Mădălina Ghenea este femeia care îmi place cel mai mult. Îmi place ca femeie, ca actriță, are prestanță. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete„, a declarat Mititelu Jr în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Adrian Mititelu Jr surprinde şi anunţă că s-a confruntat cu „sărăcia”

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și