Închide meniul

Bănel Nicoliţă nu s-a mai ascuns după divorţ. Detalii despre noua iubită: „Nu am fugit niciodată după frumuseţe”

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2023, 15:29

Reclamă
Bănel Nicoliţă nu s-a mai ascuns după divorţ. Detalii despre noua iubită: „Nu am fugit niciodată după frumuseţe

Bănel Nicoliţă nu s-a mai ascuns după divorţ

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bănel Nicoliţă a spus totul despre noua sa iubită. După divorţul de frumoasa Cristina, cu care are două fetiţe, fostul internaţional român a făcut public faptul că trăieşte o nouă poveste de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel nu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala iubită, dar susţine că fetele sale au făcut cunoştinţă cu ea. Lucrurile dintre cei doi merge perfect.

Bănel Nicoliţă nu s-a mai ascuns după divorţ. Detalii despre femeia lângă care şi-a găsit fericirea

„Sunt într-o relație, mă bucur că sunt ok! Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă. Nu am fugit niciodată după frumusețe. Îmi plac femeile care sunt sincere.

Nu contează, important este că suntem de ceva vreme împreună. Mă bucur de fiecare moment și spun sincer că este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu. Fetițele au cunoscut-o pe noua mea iubită”, a spus Bănel, pentru Antena Stars.

Bănel Nicoliţă, în relaţii bune cu Cristina

Chiar şi aşa, Bănel Nicoliţă se află în relaţii excelente cu fosta soţie, Cristina, alături de care le creşte pe cele două fete. Din spusele ei, Nicoliţă este un tată model.

Reclamă

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, spunea Cristina pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și