Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Carlos Sainz! Imagini incendiare cu superba Rebecca, fotomodelul care înotoarce toate privirile

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 15:32

Cât de frumoasă este iubita lui Carlos Sainz! Imagini incendiare cu superba Rebecca, fotomodelul care înotoarce toate privirile

Cât de frumoasă e iubita lui Carlos Sainz

Iubita lui Carlos Sainz / Istnagram

Cât de frumoasă este iubita lui Carlos Sainz. Pilotul de Formula 1™ a dat lovitura și pe plan sentimental și se poate mândri cu o parteneră superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita pilotului de la Ferrari este Rebecca Donaldson, un cunoscut fotomodel care întoarce toate privirile. Frumoasa femeie face postări incendiare pe rețelele de socializare, care atrag rapid sute de reacții.

Cât de frumoasă este iubita lui Carlos Sainz

Chiar dacă nu au apărut în multe fotografii împreună, presa internațională a dezvăluit faptul că cei doi formează un cuplu din vara anului trecut. De-a lungul timpului. Carlos și Rebecca au fost surprinși în cluburi de noapte, în timp ce sărbătoreau performanțele pilotului de Formula 1. VEZI IMAGINI INCENDIARE CU REBECCA DONALDSON ÎN GALERIA FOTO

Carlos Sainz va reveni în monopostul Ferrari la Marele Premiu al Australiei, după ce a fost operat de apendicită. La Marele Premiu din Arabia Saudită, în locul spaniolului, a concurat Oliver Bearman, care a făcut o cursă de senzație.

Marele Premiu al Australiei va fi la finalul acestei săptămâni, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa va fi duminică, live pe Antena 3 CNN, de la ora 5:45.

Reclamă

Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz

Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz. Acesta va fi ultimul sezon în care cei doi vor fi colegi. Sainz va pleca de la echipă la finalul acestui sezon. În locul său va veni Lewis Hamilton.

Chiar dacă în curse cei doi dau duc lupte crâncene, Leclerc a spus că are o relaţie foarte bună cu Sainz.

„Întotdeauna încercăm să luptăm la limită. Evident, trebuie să ținem cont de faptul că Ferrari vine înaintea tuturor lucrurilor, nu ne putem asuma riscuri inutile. În ceea ce mă privește, în Bahrain, nu am fost în măsură să lupt cum trebuie pentru că am avut probleme semnificative de gestionat, dar, în cele din urmă, este vorba despre găsirea unui echilibru și, uneori, se poate întâmpla să depășești puțin limita și să fii puțin prea agresiv.

Reclamă 4 / 0/3

Discutăm după cursă, aşa am făcut mereu în acești ani, dar nu-mi amintesc niciun moment în care să fi apărut o problemă între noi. Este un lucru bun și ar trebui să fie mereu așa și, sincer, nu am niciun dubiu în această privință, pentru că avem o relație grozavă chiar și în afara mașinii. Suntem foarte deschişi şi sinceri cu noi înșine; vorbim des. Trebuie să găsești un echilibru, iar noi am reușit, cred că am reușit”, a spus Charles Leclerc despre Carlos Sainz.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și