Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român

Publicat: 29 noiembrie 2023, 17:31

Reclamă

Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Este vorba de Adina Niculae, cea care este căsătorită cu Ovidiu Toma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la cancan.ro, Ovidiu Toma ar fi fost lăsat de clanul Caranilor fără două maşini de lux, un Bentley şi un Ferrari. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat şantajat de clanul Caranilor, replicând că se va adresa justiţiei.

Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran

Ovidiu Toma le-ar fi transmis celor din clanul Caranilor că poate renunţa la 500.000 de euro, cât valorau cele două maşini de lux. „Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile. Vă bag pe toți la pușcărie!”, ar fi fost reacţia lui Ovidiu Toma pentru cei din clanul Caran.

Adina Niculae este fiica milionarului Ioan Niculae, fostul patron de la Astra. Aceasta este o persoană discretă şi extrem de elegantă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU ADINA NICULAE)

Neluţu Varga a răbufnit după ce a fost acuzat de legături cu clanul Caranilor!

Neluţu Varga a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Reclamă

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

Aurel Caran spunea că e prieten cu Neluţu Varga!

Aurel Răducan, zis „Aurel a lui Caran” sau „Aurel Caran” declara, pentru gsp.ro, că este prieten cu patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga. Aurel Caran susţinea că e prieten şi cu Gigi Becali şi Victor Becali.

Eu sunt prieten cu Neluțu și atât. Nu am nicio treabă cu fotbalul, nu sunt băgat în nimic. Îmi place să mă uit la fotbal, într-adevăr, mă duc la meciuri, dar atât. Am stat un pic la lojă, dar m-am uitat mai mult la televizor înăuntru, era frig rău. Neluțu e nașul meu din 2010. Nu am apucat să facem nunta sau cumetrie, dar el e nașul meu.

Nea Gigi (n.r. – George Becali), nea Victor (n.r. – Victor Becali) sunt prietenii noștri, dar e doar prietenie. Nu a împrumutat Neluțu bani de la mine. El are o poziție acolo, are oameni cu bani mulți cu sponsorizări, nu are el nevoie de bani de la mine. Eu sunt prea mărunt pentru chestiile astea. Oricum, nu aș băga bani în fotbal acum, ar însemna să pun bani pe un cal mort”, declara Aurel Răducan pentru gsp.ro.

Aurel Caran s-a pozat, de altfel, în 2019, la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj, cu trofeul câştigării campionatului. „Familia mea!!! Bravo CFR!!! Steaua nu este în stare!!!!”, scria Aurel Caran pe Facebook.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:39

10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut în presa din Spania

21:39

Daria Silişteanu, medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Cu câte medalii a încheiat România competiţia

21:05

„Trăiesc un coşmar!” Charles Leclerc, la pământ după Marele Premiu al Marii Britanii: „Asta ne-a distrus”

20:55

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo: „Sunt nenumărate discuții”

20:21

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner s-au calificat în sferturile de la Wimbledon 2024! Când se pot întâlni cei doi

20:14

„Unde te vezi peste doi ani?” Răspunsul lui Radu Drăguşin, după ce a fost unul dintre stâlpii apărării naţionalei la EURO 2024!

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și