Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Dorinel Munteanu. Imagini rare cu Bianca

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 9:04

Reclamă
Cât de frumoasă este unica fiică a lui Dorinel Munteanu. Imagini rare cu Bianca

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Dorinel Munteanu. Imagini rare cu Bianca

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci al Oţelului/ Profimedia

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Dorinel Munteanu. Bianca Munteanu este fiica celui mai selecţionat jucător din istorie echipei naţionale a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a scris istorie în tricoul echipei naţionale de fotbal a României. Are numai puţin de 134 de selecţii la naţională şi a jucat la două Campionate Mondiale şi două Campionate Europene.

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Dorinel Munteanu

În tot acest timp, Dorinel Munteanu şi-a ţinut viaţşa privată departe de ochii curioşilor. Astfel, puţină lume ştie cum arată unica sa fiică. Bianca are 30 de ani, a studiat în străinătate şi seamănă foarte mult cu ofstul internaţional român. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO)

Dorinel Munteanu, dezvăluire uluitoare: „Nu am putut să mă bucur când ne-am calificat la CM 1994”

România obţinea calificarea la Cardiff, după un meci decisiv cu Ţara Galilor. Gică Hagi şi Florin Răduciou au marcat golurile victoriei în partida în care Dorinel Munteanu a fost rezervă.

O mare bucurie, dar pentru mine a fost o dezamăgire, ca jucător, pentru că nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) nu a început cu mine jocul. Eu atunci făceam într-adevăr o tragedie. Iubeam foarte mult echipa naţională, dar dânsul a gândit să înceapă cu Tibor Selymes, eu am intrat prin minutul 65.

Reclamă

Nici nu am putut să mă bucur. Ţin minte că după meci am suferit că nu am fost titular. Asta a fost„, a declarat Dorinel Munteanu la AS.ro LIVE.

Dorinel Munteanu este omul-record al naţionalei tricolore. A fost convocat de 134 de ori la prima reprezentativă şi a marcat 16 goluri. Este primul în topul celor mai selecţionaţi jucători, fiind urmat de Gică Hagi (125), Gică Popescu (115) şi Răzvan Raţ (105).

Dorinel Munteanu a semnat cu Steaua în 1990

Puțină lume știe faptul că înainte de a ajunge la Dinamo, Dorinel Munteanu, dar și Gică Mihali, semnaseră contracte cu Steaua și chiar au făcut un cantonament în Italia, cu militarii.

Reclamă 4 / 0/3

În decembrie 90 am avut ofertă de la Steaua Bucureşti. Am plecat de la Sibiu, ne-am dus la Steaua, în speranţa că se înţeleg cluburile. Am fost în pregătire cu Steaua, în Italia. Eram eu şi Mihali, amândoi la pachet. A fost o întreagă telenovelă. Am semnat contractele, am primit ceva bani înainte.

Când ne-am întors din turneu, din Italia, eram la hotel la Haiducu, şi ne trezim în cameră că şoferul preşedintelui de la Sibiu. Vrea preşedintele clubului şi cu domnul Ianul să discute cu voi. I-am zis lui Gică faptul că eu nu merg. Până la urmă am ajuns la hotel, nea Vasile ne-a luat în cameră şi ne-a zis că ne dă dublu”, susține Dorinel Munteanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și