Închide meniul
Foto

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale: „Nu era normal să îi iau una scumpă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 22:08

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale: „Nu era normal să îi iau una scumpă!”

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale

Gică Popescu şi fiica sa, Maria - Hepta

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale. Maria este unica fiică a fostului mare internaţional român şi a primit o educaţie financiară strictă din partea tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi ar putea avea tot ce îşi doreşte, fiica lui Gică Popescu nu a primit foarte mulţi bani din partea tatălui său. Maria Popescu nu a primit mulţi bani de buzunar din partea tatălui său şi nici o maşină luxoasă. Popescu e de părere că fiica sa trebuie să muncească pentru a avea o maşină scumpă.

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale

Maria Popescu, care este de o frumuseţe uimitoare, conduce o maşină de 10.000 de euro. Chiar tatăl său i-a cumpărat-o.

Maria să fie fericită că are o mașină nouă. Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul. Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300). După care m-am dus la 1310, 1400… După care m-am dus afară, la Eindhoven, am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină.

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Reclamă

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că… prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină. Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină (n.r. o mașină scumpă) atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu la digi24.ro.

Decizia radicală luată de Gică Popescu! Dezvăluirile făcute fiica sa, Maria, care este de o frumuseţe răpitoare

Decizia radicală luată de Gică Popescu a reprezentat o lecţie de viaţă pentru cei doi copii ai săi, Nicolas şi Maria. Fostul mare jucător al naţionalei României le-a creat un buget lunar celor doi.

Maria a ales o celebră facultate din Barcelona, dar a trebuit să trăiască în Spania cu 1.000 de euro pe lună. Atunci când rămânea fără bani, îl suna pe fratele Nicolas pentru a-i cere ajutorul.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a spus Maria Popescu, pentru Antena 1.

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Şi-a continuat studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

„Sunt lucruri normale, sunt copii privilegiaţi. Au crescut într-un anumit mediu, cu anumiţi oameni în jur. Au avut nişte lucruri pe care nu le au toţi copiii şi trebuie să vadă cum e şi viaţa normală”, a spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și