Închide meniul

Ce religie are, de fapt, Ion Ţiriac. Cel mai bogat român a făcut el însuşi dezvăluirea

Publicat: 13 august 2023, 9:14

Reclamă
Ce religie are, de fapt, Ion Ţiriac. Cel mai bogat român a făcut el însuşi dezvăluirea

Ce partener de afaceri are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac a dezvăluit, într-un interviu publicat acum mai bine de două decenii, că nu este nici ortodox, nici catolic. Ajuns cel mai bogat român, cu o avere estimată la circa 2,1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac face parte din religia mormonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din religia mormonă mai fac parte foştii candidaţi la preşedinţia SUA Mitt Romney şi Jon Huntsman Jr. şi mai mulţi directori executivi, printre care David Neeleman, fondatorul Jet Blue, Eric Varvel, directorul executiv al Credit Suisse, şi Gary Crittenden, fostul director financiar al Citigroup.

Ce religie are, de fapt, Ion Ţiriac

Ion Ţiriac transmitea în interviul de acum mai bine de 20 de ani că face parte din „Biserica lui Isus Hristos și a Sfinților din Zilele din Urmă”, adică din religia mormonilor.

Informația a fost confirmată chiar de către omul de afaceri în timpul unui interviu acordat lui Marius Tucă în 2008, potrivit playtech.ro.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a fost fondată în 1830 de către Joseph Smith. Acesta a trăit între 1805 şi 1844. Peste 17 milioane de adepţi are religia mormonă în prezent.

Reclamă

Mormonii cred că, atunci când Iisus se va întoarce pe pământ, va veni în SUA. Mormonii cred că Iisus Hristos a vizitat continentul american la scurt timp după Înviere pentru a-i învăţa adevărul pe indigeni, care erau de fapt membri ai unor triburi din Israel.

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro! Ce şi-a achiziţionat cel mai bogat român

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro! Ion Ţiriac şi-a mărit flota de avioane! Compania Țiriac Air a achiziționat recent un nou avion privat produs de compania canadiană Bombardier.

Este al doilea avion privat produs de compania canadiană pe care Ţiriac Air îl are în flotă.

Reclamă 4 / 0/3

Avionul achiziţionat de Ţiriac Air este de tip Global 6000, poate zbura la o altitudine maximă de 15.545 de metri şi are o autonomie de zbor de circa 11.100 de kilometri, informează boardingpass.ro.

Chiar dacă preţul de achiziţie nu este cunoscut, un astfel de avion costă circa 28 de milioane de euro, notează sursa citată.

Ţiriac Air mai deţinea un avion Global 6000 produs de Bombardier. Compania aeriană deţinută de Ion Ţiriac mai are în flotă un avion Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România de care abia acum s-a aflat

Proiectul de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România a fost dezvăluit chiar de fiul miliardarului, Ion Ion Ţiriac. Acesta a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimii peste 30 de ani sume uriaşe către cămine de copii sau azile de bătrâni, spitale sau biserici.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și