Închide meniul
Foto

Ce s-a întâmplat cu colecția de zeci de milioane de euro a lui Ion Țiriac. „Bijuteriile” miliardarului român au ajuns într-un loc total neașteptat

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 17:48

Ion Țiriac, la un meci de tenis

Fosta iubită a lui Ion Țiriac, sfârșit de viață tragic

Ion Țiriac, la un meci de tenis / Hepta

  • Ce s-a întâmplat cu colecția de zeci de milioane de euro a lui Ion Țiriac
  • „Bijuteriile” miliardarul român au ajuns într-un loc total neașteptat

Colecția de zeci de milioane de euro a lui Ion Țiriac a ajuns din nou subiect de discuție. Mașinile de „5 stele” deținute de miliardarul român au fost duse într-o locație complet neașteptată, iar imaginile s-au viralizat extrem de repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bijuteriile” lui Țiriac au fost scoase „la plimbare” la mare altitudine, pe drumurile pitorești din Trasfăgărășan.

Ce s-a întâmplat cu colecția de zeci de milioane de euro a lui Ion Țiriac

Mai multe mașini de lux din cadrul Țiriac Collection au fost surprinse pe celebra șosea din Munții Carpați, fiind pregătite, cel mai probabil, pentru un documentar auto.

Reclamă

Printre modelele expuse pe Transfăgărășan se numără un Ferrari Monza SP2 din 2020, un Ferrari LaFerrari din 2014, un Ferrari 812 Superfast din 2019, un Porsche 911 GT2 RS de ultimă generaţie din 2017, un Porsche 918 Spyder din 2015 şi un rar Mercedes-Benz SLR Stirling Moss din 2011, potrivit autoblog.md (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Superbele mașini din colecția lui Ion Țiriac continuă să impresioneze pasionații auto, inclusiv pe fiica sa, Ioana Natalia. Recent, tânăra de 24 de ani a postat pe rețelele sociale o fotografie cu una dintre „bijuteriile” din galeria tatălui său

Reclamă

„Bijuteria” de milioane cu care a fost cucerită definitiv unica fiică a lui Ion Țiriac

Cea care va moşteni imperiul financiar construit de fostul mare jucător de tenis a făcut o poză cu un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (2009). Este cea mai scumpă maşină care se află în posesia miliardarului român.

Ioana Natalia Ţiriac

Au fost fabricate numai 75 de modele, toate produse în 2009. Exemplarul aflat în posesia familiei Ţiriac are numai 390 de kilometri la bord şi este ultimul exemplar din serie. Atinge o viteză maximă de 350 de km/h şi are nevoie de numai 3.5 secunde pentru a ajunge la 100 de km/h.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a achiziţionat exemplarul cu numărul 37, ediţia SLR Stirling Moss fiind disponibilă numai clienţilor care aveau deja un model SLR. Cei mai loiali clienţi au achitat între 750.000 şi un milion de euro. Totuşi, preţul la care se vinde acum Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss poate fi chiar şi de trei ori mai mare.

Potrivit motortrend.com, s-a scos la vânzare un exemplar cu 8.400 de kilometri la bord şi s-a estimat că, la licitaţie, se va ajunge la o sumă cuprinsă între 1.85 şi 2.2 milioane de euro. Pe singurul model ajuns la un dealer auto, în ultimii ani, s-a fixat un preţ de 3 milioane de dolari.

Ce cadou va primi Ioana Natalia de la Ion Țiriac

Ioana a primit, la finalul anului trecut, un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Crăciun fericit, draguța mea”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Ion Ion Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare