Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac: „Mi-a căzut portofelul!”. Ce a putut să facă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2022, 9:04

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac: „Mi-a căzut portofelul!”. Ce a putut să facă

Vica Blochina s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac

Vica Blochina este poreclită cea mai cunoscută amantă din România / Colaj Instagram, Hepta

Vica Blochina, poreclită cea mai cunoscută amantă din România, s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac. Fosta balerină, care a avut o relație extraconjugală cu Victor Pițurcă timp de 16 ani, a distribuit o glumă pe contul de Instagram, după cutremurul resimțit joi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blondina de 47 de ani (VEZI GALERIA FOTO) nu s-a putut abține și a împărtășit fotografia amuzantă cu cei 225.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac

În mediul online a apărut o glumă referitoare la seismul resimțit în țara noastră în urmă cu două zile. Internauții au considerat că totul a pornit de la neglijența lui Ion Țiriac, care și-ar fi scăpat portofelul pe jos.

„Nu a fost cutremur, mi-a căzut portofelul din buzunar”, a fost replica hilară alăturată unei fotografii cu Ion Țiriac, în care miliardarul român își caută portofelul în sacou.

Vica Blochina a distribuit mema respectivă, adăugând un emoticon de râs.

Reclamă
Reclamă 4
Vica Blochina s-a amuzat pe seama lui Ion Țiriac / Instagram Vica Blochina

Ion Țiriac a construit un adevărat imperiu financiar. Potrivit Forbes, fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari. Țiriac a fost mulți ani cel mai bogat român.

Ion Țiriac, achiziție de ultim moment! Omul de afaceri și-a cumpărat o „bijuterie” de 10 milioane de dolari

Ion Țiriac a bifat o achiziție de ultim moment. Omul de afaceri român și-a cumpărat o „bijuterie” de 10 milioane de dolari. Este vorba despre un avion ultramodern, care va fi folosit de Țiriac Air, compania aeriană românească a miliardarului de 83 de ani.

Ion Țiriac continuă să își dezvolte flota aeriană privată. Ultimul avion din cadrul Țiriac Air a fost achiziționat la finalul lunii octombrie.

Reclamă

Miliardarul român a „spart” banca și a plătit 9,45 milioane de dolari pentru Embraer Phenom 300E, un avion construit de compania braziliană Embraer, potrivit boardingpass.ro.

Dacă în comandă se adaugă și funcții personalizate, avionul respectiv poate ajunge la suma de 10 milioane de dolari. Embraer Phenom 300E este o aeronavă ultramodernă, care poate atinge o altitudine de până la 13.716 metri. În plus, noua „bijuterie” din flota lui Ion Țiriac are o autonomie de zbor de aproximativ 3.723 kilometri.

Ion Țiriac a cumpărat un nou avion, Embraer Phenom 300E

Noul avion cumpărat de miliardarul român a fost livrat deja în România și urmează să fie pus la dispoziția companiei Țiriac Air. Fostul jucător de tenis mai deține un avion Embraer Phenom 300, un Bombardier Global 5000 (YR-TIK), un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Bombardier Global 5000 este cel mai performant avion de pe teritoriul României. Ion Țiriac a plătit 30 de milioane de euro în schimbul aeronavei care are o autonomie de zbor de aproximativ 11.000 de kilometri și poate atinge viteza de 900km/h.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ult

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și