Închide meniul
Foto

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Publicat: 26 mai 2024, 13:17 / Actualizat: 26 mai 2024, 18:06

Reclamă
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, Albert, la doar 17 ani, a fost dezvăluit chiar de acesta. Înrăit fan al Formulei 1, puştiul are propriul brand şi a lansat deja o colecţie de haine. „Mi-a venit ideea la 2-3 dimineaţa”, susţine Albert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiind pasionat de curse, el a învăţat să conducă de la 14 ani. Chiar dacă nu are încă permis de conducere, e deja pilot. Chiar dacă a moştenit adrenalina de la tatăl său, momentan a ales drumul pe care a călcat mama sa, celebra creatoare de modă Romaniţa Iovan.

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

„Actor nu am vrut să mă fac, nu-mi place să fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colecție de haine. De un an și ceva lucrez, din august 2022. Într-o noapte, la 2-3 dimineața, mi-a venit ideea.

Am făcut căutări pe ce stil vreau să mă axez. A doua zi am făcut logo, a treia zi nume. Ușor, ușor, s-au format prototipuri, de unde luăm materiale, ceva de genul. Nu știam câtă muncă este în spate. M-am băgat în ceva greu”, a spus Albert, citat de viva.ro, la începutul anului.

„I-am făcut o expoziție când am lansat eu cartea. Adrian vedea norii de sus în jos, iar toate pozele sunt la noi. Albert a ales un nor din pozele făcute de tatăl lui. Sigla brandului este cu acele culori din poza făcută de Adrian Iovan. Pe nor scrie BlancoAir„, a spus şi Romanița Iovan.

Reclamă
Reclamă 4

Albert nu a vrut să apeleze la ajutorul celebrei sale mame. A dorit să demonstreze că se poate descurca de unul singur, aşa că şi-a construit totul de la zero.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc.

Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a mai spus Romaniţa Iovan.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și