Închide meniul
Foto

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Publicat: 26 mai 2024, 13:17 / Actualizat: 26 mai 2024, 18:06

Reclamă
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, Albert, la doar 17 ani, a fost dezvăluit chiar de acesta. Înrăit fan al Formulei 1, puştiul are propriul brand şi a lansat deja o colecţie de haine. „Mi-a venit ideea la 2-3 dimineaţa”, susţine Albert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiind pasionat de curse, el a învăţat să conducă de la 14 ani. Chiar dacă nu are încă permis de conducere, e deja pilot. Chiar dacă a moştenit adrenalina de la tatăl său, momentan a ales drumul pe care a călcat mama sa, celebra creatoare de modă Romaniţa Iovan.

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

„Actor nu am vrut să mă fac, nu-mi place să fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colecție de haine. De un an și ceva lucrez, din august 2022. Într-o noapte, la 2-3 dimineața, mi-a venit ideea.

Am făcut căutări pe ce stil vreau să mă axez. A doua zi am făcut logo, a treia zi nume. Ușor, ușor, s-au format prototipuri, de unde luăm materiale, ceva de genul. Nu știam câtă muncă este în spate. M-am băgat în ceva greu”, a spus Albert, citat de viva.ro, la începutul anului.

„I-am făcut o expoziție când am lansat eu cartea. Adrian vedea norii de sus în jos, iar toate pozele sunt la noi. Albert a ales un nor din pozele făcute de tatăl lui. Sigla brandului este cu acele culori din poza făcută de Adrian Iovan. Pe nor scrie BlancoAir„, a spus şi Romanița Iovan.

Reclamă
Reclamă 4

Albert nu a vrut să apeleze la ajutorul celebrei sale mame. A dorit să demonstreze că se poate descurca de unul singur, aşa că şi-a construit totul de la zero.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc.

Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a mai spus Romaniţa Iovan.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și