Închide meniul
Foto

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Publicat: 26 mai 2024, 13:17 / Actualizat: 26 mai 2024, 18:06

Reclamă
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, Albert, la doar 17 ani, a fost dezvăluit chiar de acesta. Înrăit fan al Formulei 1, puştiul are propriul brand şi a lansat deja o colecţie de haine. „Mi-a venit ideea la 2-3 dimineaţa”, susţine Albert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiind pasionat de curse, el a învăţat să conducă de la 14 ani. Chiar dacă nu are încă permis de conducere, e deja pilot. Chiar dacă a moştenit adrenalina de la tatăl său, momentan a ales drumul pe care a călcat mama sa, celebra creatoare de modă Romaniţa Iovan.

Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani

„Actor nu am vrut să mă fac, nu-mi place să fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colecție de haine. De un an și ceva lucrez, din august 2022. Într-o noapte, la 2-3 dimineața, mi-a venit ideea.

Am făcut căutări pe ce stil vreau să mă axez. A doua zi am făcut logo, a treia zi nume. Ușor, ușor, s-au format prototipuri, de unde luăm materiale, ceva de genul. Nu știam câtă muncă este în spate. M-am băgat în ceva greu”, a spus Albert, citat de viva.ro, la începutul anului.

„I-am făcut o expoziție când am lansat eu cartea. Adrian vedea norii de sus în jos, iar toate pozele sunt la noi. Albert a ales un nor din pozele făcute de tatăl lui. Sigla brandului este cu acele culori din poza făcută de Adrian Iovan. Pe nor scrie BlancoAir„, a spus şi Romanița Iovan.

Reclamă
Reclamă 4

Albert nu a vrut să apeleze la ajutorul celebrei sale mame. A dorit să demonstreze că se poate descurca de unul singur, aşa că şi-a construit totul de la zero.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc.

Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a mai spus Romaniţa Iovan.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și