Închide meniul

Cum a ajuns să fie filmat Dan Diaconescu alături de soţia lui, după ce a fost acuzat de relaţii cu minore!

Publicat: 7 decembrie 2023, 20:07

Reclamă
Cum a ajuns să fie filmat Dan Diaconescu alături de soţia lui, după ce a fost acuzat de relaţii cu minore!

Cum a ajuns să fie filmat Dan Diaconescu alături de soţia lui

Dan Diaconescu / Hepta

Cum a ajuns Dan Diaconescu să fie filmat alături de soţia lui, după scandalul uriaş în care a fost implicat. Dan Diaconescu a fost acuzat de mai multe infracţiuni cu minore, ştirea zguduind spaţiul public în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Diaconescu a fost filmat acum, de paparazzii Spynews.ro, la cumpărături alături de soţia lui, semn că acel episod a fost dat uitării.

Cum a ajuns să fie filmat Dan Diaconescu alături de soţia lui, după ce a fost acuzat de relaţii cu minore!

Dan Diaconescu a colindat magazinele în lung și-n lat împreună cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi au făcut o oprire într-un magazin cu produse pentru casă, acolo unde au petrecut câteva minute bune analizând o pilotă. Apoi au intrat în magazine cu lenjerie intimă și încălțăminte.

Câteva minute bune mai târziu, Dan Diaconescu s-a îndreptat spre un magazin cu electronice și electrocasnice. A scos din buzunar o sfoară și a măsurat diagonala unui televizor, iar mai apoi a cerut ajutorul unui angajat pentru a găsi un televizor care să aibă aceeași lungime cu sfoara pe care afaceristul a adus-o de acasă”, relatează sursa citată.

Dan Diaconescu, acuzaţii de infracţiuni cu minore

Fostul patron al OTV Dan Diaconescu a fost trimis în judecată în această vară de procurorii constănţeni pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

Reclamă
Reclamă 4

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, citat de News.ro, că procurorii l-au trimis în judecată pe Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea, în stare de recidivă postexecutorie, a:

„În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: În jurul datei de 19.11.2020 şi în jurul datei de 22.11.2020, D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani şi 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Acuzaţii grave pentru Dan Diaconescu

El mai este acuzat şi de fapte petrecute în septembrie 2020.

Reclamă

„În jurul datei de 20.09.2020 şi în jurul datei de 22.09.2020, inculpatul D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituţia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 20.09.2020 şi 400 lei la data de 22.09.2020), în timp ce se aflau în camera unui hotel, situat în staţiunea Olimp din judeţul Constanţa.

În jurul datei de 15.08.2021 şi în jurul datei de 16.08.2021, inculpatul D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituţia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 15.08.2021 şi 400 lei la data de 16.08.2021), în timp ce se aflau în dormitorul apartamentului martorului G. G.-V., situat în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanţa”, au mai precizat procurorii constănţeni.

Dan Diaconescu, prieten cu Gigi Becali

Dan Diaconescu este prieten cu Gigi Becali. În perioada în care era patron la OTV, Gigi Becali apărea des în talkshow-urile realizate de Diaconescu.

Un scandal uriaş între Gigi Becali şi prietenul său Dumitru Dragomir s-a petrecut LIVE la OTV. Dragomir susţinea că îl ajutase pe Becali să „fure Steaua”, declaraţie la care a renunţat ulterior.

Dan Diaconescu a fost la închisoare, fiind condamnat pentru şantaj, dar iată că problemele cu legea ale fostului prezentator TV nu s-au încheiat.

 

 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Startul, întârziat cu 10 minute

9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și