Închide meniul
Foto

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf şi-a dus amanta în unul dintre locurile ei preferate: „Periculos!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 23:08

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf şi-a dus amanta în unul dintre locurile ei preferate: „Periculos!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar fi bătut

Scandal monstru între cei doi soţi

Anamaria Prodan a avut o primă reacţie după ce Laurenţiu Reghecampf s-a afişat alături de Corina Caciuc la un eveniment. Aceasta a fost prima apariţie a antrenorului de la Universitatea Craiova şi a iubitei sale după ce au devenit părinţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a mers alături de Corina Caciuc la „Gala Femeilor Remarcabile„, un eveniment elegant ce a fost organizat la Muzeul Național de Artă al României, scrie click.ro. Evenimentul, unul extrem de stilat, este mai degrabă unul familiar pentru Anamaria Prodan.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf şi-a dus amanta în unul dintre locurile ei preferate

Anamaria Prodan nu a părut afectată de imaginile cu soţul ei şi iubita acestuia. Vedeta a transmis un mesaj motivaţional prin care transmite că nu este interesată de părerile din jur.

„Când nu îţi pasă cu adevărat de ceea ce lumea crede despre tine ajungi la un nivel de libertate periculos de grozav”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, alături de bărbatul despre care spune că îi dă clasă lui Reghecampf

Anamaria Prodan a surprins în momentul în care a fost văzută la meciul CS Hunedoara – Minaur Baia Mare, scor 2-1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Agentul de jucători şi-a făcut apariţia în tribună şi, la final, a făcut o fotografie care a stârnit multe semne de întrebare. După, a apărut alături de Mircea Lucescu.

Anamaria Prodan a apărut alături de Mircea Rednic, antrenorul care este liber de contract după ce a fost dat afara de Dinamo în luna decembrie. La o zi distanţă, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a postat o imagine virală.

Reclamă 4 / 0/3

Impresarul s-a afişat alături de Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului. „Il Luce” pare să fie prezent la Hunedoara, acolo unde a impresionat alături de Corvinul. A fost prima echipă pe care a pregătit-o, debutul fiind în 1979. Trei sezoane a fost antrenor-jucător.

„Pur si simplu cel mai bun! Singurul, unicul!!! Putere, legendă, Mircea Lucescu„, a fost mesajul care a însoţit imaginea postată de Anamaria Prodan lângă Mircea Lucescu.

Cum a cunoscut-o „Reghe” pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Reclamă

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și