Închide meniul
Foto

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Gigi Becali. Detalii incredibile despre familia milionarului din Pipera

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 19:21

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Gigi Becali. Detalii incredibile despre familia milionarului din Pipera

Gigi Becali, dezvăluire uluitoare despre o ofertă primită

Gigi Becali, într-o conferință / Hepta

Cum arată și cu se ocupă sora lui Gigi Becali. Puțină lume o cunoaște. Iată detalii incredibile din familia latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a crescut cu două surori, Domnica și Doina. Din păcate, Doina s-a stins din viață la 44 de ani, fiind răpusă de un virus. De atunci, milionarul și Domnica se suțin reciproc.

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Gigi Becali

Recent, sora lui Gigi Becali a fost surprinsă la un centru comercial din București, în timp ce-și făcea cumpărăturile, coform impact.ro. După ce a părăsit incinta supermarketului, Domnica Becali și-a așezat produsele cumparate cu grija în portbagajul bolidului de lux pe care îl deține, mașină în valoare de 150.000 de euro.

Domnica s-a căsătorit cu Constantin Geambazi și a cântat mult timp în corul unei biserici. Ea este la fel de credincioasă precum celebrul ei frate. Când erau tineri, au construit alături de regretata lor soră, Dorina, un cimitir dedicat pruncilor care au decedat înainte de a fi creștinați.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi„, povestea Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani.

Reclamă

Gigi Becali renunţă la fotbal: „Vreau să mă călugăresc, să stau de vorbă cu oamenii”

Gigi Becali a anunțat că că se va retrage definitiv la Mănăstire în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. Săptămâna trecută, la sfinţirea acesteia, au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Care este, de fapt, averea lui Gigi Becali

Gigi Becali are o avere incredibilă. Cel puțin asta asigură Cristi Borcea, cel care are o relație specială cu patronul lui FCSB. Chiar dacă s-au „războit” în fotbal, cei doi sunt buni prieteni și chiar s-au înrudit. Gigi Becali a fost nașul de cununie a lui Borcea, în 2011, la nunta cu Alina Vidican.

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo tocmai a oferit detalii despre sumele uriașe pe care le are în conturi Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României ar fi atins o bornă uluitoare.

Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea în luna decembrie.

Anul trecut, Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, anunță profit.ro.

Gigi Becali a vândut mai multe terenuri în Pipera în ultime perioadă. Peste 55 de milioane de euro a adunat Gigi Becali din acestei tranzacții, potrivit sursei citate.

 

Reclamă
Recomandări
  • Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Gigi Becali
  • Detalii incredibile despre familia milionarului din Pipera

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și