Închide meniul
Foto

Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin la televiziunea de stat din Rusia. Apariție extravagantă a Alinei Kabaeva

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 17:47

Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin la televiziunea de stat din Rusia. Apariție extravagantă a Alinei Kabaeva

Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin la televiziunea de stat din Rusia

Vladimir Putin ar fi într-o relaţie cu Alina Kabaeva / Profimediaimages

S-a aflat cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, la 100 de zile după startul războiului din Ucraina. Președintele Rusiei este atent la detalii și își dorește ca fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică să aibă o imagine cât mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliștilor de la New York Post, televiziunea de stat pro-Kremlin din Rusia a ales să difuzeze un festival de gimnastică extravagant care să o aibă în prim-plan pe cea care cea care ar fi însărcinată din nou cu Putin.

Bizarul ‘Festival Alina’, condus de fosta campioană olimpică, a avut loc luna trecută, dar a avut premiera miercuri pe postul Russia-1, pentru a marca Ziua Internațională a Copilului„, anunță nypost.com.

În timpul festivalului și-ar fi făcut apariția sute de copii, îmbrăcați în echipamente de gimnastică, care sfidau gravitația și participau la o adevărată sărbătoare patriotică. A fost un spectacol excentric, cu copii purtând eșarfe roșii care aminteau de tinerii pioneri.

Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin

În vârstă de 39 de ani, Kabaeva a purtat o rochie roz, cu flori, semnată de Alessandra Rich și al cărui preț se ridică la 1.700 de dolari.

Reclamă

Acest festival de gimnastică, care a început în Rusia, pare să fie plin de lucrurile preferate ale lui Putin, inclusiv o supraabundență de nostalgie sovietică și cu presupusa amantă Alina Kabaeva, în cinstea căreia a fost numit acest festival„, a postat jurnalista Julia Davis pe contul ei de Twitter. Mesajul a fost însoțit și de imagini de la „Festivalul Alina”.

Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât Putin, are deja patru copii. Cel puţin doi dintre aceştia i-ar fi făcut cu Putin. Reacţia celui care a declanşat războiul din Ucraina nu ar fi fost pe placul celei care este considerată „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Reclamă 4 / 0/3

Putin a fost uluit să descopere că iubita lui este din nou însărcinată, s-a aflat ieri la Moscova. Sursele susțin că președintele s-a înfuriat când a apărut vestea, în timp ce se pregătea să-și etaleze mașina de război la parada din Piața Roșie„, anunţau, luna trecută, jurnaliştii britanici.

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

„Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Reclamă
Recomandări
  • Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! Vezi toate știrile
Citește și