Închide meniul
Foto

Lovitură dură pentru femeia pe care Vladimir Putin ar fi lăsat-o însărcinată. Şi fosta soţie a liderului de la Kremlin a primit aceeaşi veste teribilă

Reclamă

Publicat: 14 mai 2022, 12:04

Lovitură dură pentru femeia pe care Vladimir Putin ar fi lăsat-o însărcinată. Şi fosta soţie a liderului de la Kremlin a primit aceeaşi veste teribilă

Vladimir Putin a început războiul în Ucraina pe 24 februarie

Vladimir Putin, într-o conferință / Profimedia

Lovitură dură pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Marea Britanie a anunţat, vineri, că a impus sancţiuni împotriva fostei gimanste, cea despre care se spune că ar avea o relaţie cu Valdimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, şi bunica Alinei Kabaeva, dar şi fosta soţie a lui Vladimir Putin, Liudmila Oceretnaia, au primit sancţiuni.

Lovitură dură pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Mai exact, acestea nu vor putea călători în Marea Britanie, dar vor evea înghetaţie şi eventualele active de pe teritoriul britanic, scrie The Guardian.

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

Alina Kabaeva ar fi, din nou, însărcinată

Femeia celebră care ar fi fost lăsată însărcinată cu Vladimir Putin. Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, ar fi din nou însărcinată cu liderul de la Kremlin. Preşedintele Rusiei a aflat că va fi din nou tată chiar în momentul în care pregătea parada de 9 mai.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au făcut anunţul care este cu adevărat surprinzător. Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât Putin, are deja patru copii. Cel puţin doi dintre aceştia i-ar fi făcut cu Putin.

Reacţia celui care a declanşat războiul din Ucraina, în urmă cu 75 de zile, nu ar fi fost pe placul celei care este considerată „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Reclamă 4 / 0/3

Putin a fost uluit să descopere că iubita lui este din nou însărcinată, s-a aflat ieri la Moscova. Sursele susțin că președintele s-a înfuriat când a apărut vestea, în timp ce se pregătea să-și etaleze mașina de război la parada de astăzi din Piața Roșie„, anunţă jurnaliştii britanici.

În ultimele două luni, Kabaeva ar fi fost ascunsă într-un buncăr din Elveţia, împreună cu cei patru copii ai săi. Totuşi, de curând a avut o primă apariţie publică de la izbucnirea conflictului armat şi a fost văzută în Rusia.

Fosta gimnastă ar avea minimum „doi copii secreţi” cu Putin. Primul băiat ar fi fost născut în Elveţia, în 2015. Al doilea s-a născut patru ani mai târziu, la Moscova.

Un medic obstrecian de origine sovietică, care are şi paşaport elveţian şi îl ştie pe Putin de peste trei decenii, a recunoscut informaţiile apărute în presă.

Relația Alinei cu Putin există. Copiii lor – doi fii – sunt copiii lui Putin. Alina nu avea altă relație. Asta ar fi fost prea periculos pentru ea„, au precizat jurnaliştii britanici.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Reclamă

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Recomandări
  • Lovitură dură pentru Alina Kabaeva
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și