Închide meniul
Foto

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia: „Eu eram în mijlocul tramvaiului!” Amănunte picante despre relaţia celor doi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 18:02

Reclamă
Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia: „Eu eram în mijlocul tramvaiului!” Amănunte picante despre relaţia celor doi

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dezvăluiri de senzaţie despre cum şi unde şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia. Acestea au fost făcute chiar de cel mai titrat antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neli şi Mircea Lucescu au o căsnicie perfectă, chiar dacă au trecut peste 60 de ani de când se ştiu. Cei doi se iubesc ca în prima zi şi au împreună un fiu: pe Răzvan Lucescu,

Neli Lucescu şi-a susţinut toată viaţa soţul din umbră. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în perioada studenţiei, la cantina de la cămin. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia

Mircea Lucescu a vorbit, în trecut, despre modul în care şi-a cunoscut soţia. „IL Luce” a recunoscut că soţia sa este o persoană extrem de puternică şi care l-a susţinut necondiţionat toată cariera.

„La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească. A fost interes la prima vedere… Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai. Eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul.

Reclamă

Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină.

Atunci când ai succes, prețul succesului este invidia și prețul nereușitei este singurătatea. Când ai necazuri, supărări, familia te ajută. Trebuie să-ți găsești un echilibru în toate astea și un echilibru ți-l dă familia.

Deciziile financiare le iau eu, dar cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, a povestit Mircea Lucescu, în trecut, pentru AntenaStars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și