Închide meniul
Foto

Cum şi-a scos Bănel Nicoliţă mama din sărăcie. Promisiunea uriaşă pe care i-a făcut-o femeii care lucra cu ziua

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2022, 9:39

Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță, alături de mama lui / Captură Youtube

Cum şi-a scos Bănel Nicoliţă mama din sărăcie. Dezvăluiri emoţionante făcute de fostul favorit al lui Gigi Becali, la şase ani după ce s-a retras din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a avut mari probleme cu banii, iar sportul rege l-a salvat. Fostul internaţional român şi-a început cariera la Făurei, iar primul salariu l-a obţinut în momentul în care îmbrăca tricoul celor de la Dacia Unirea Brăila. Abia atunci a putut să îşi respecte promisiunea pe care le-a făcut-o părinţilor săi.

Cum şi-a scos Bănel Nicoliţă mama din sărăcie

Eu când am plecat la fotbal, am spus ‘când o să ajung să câștig banii mei la 15 ani, tu nu mai lucrezi’, și când am ajuns la 15 ani, mama mea nu a mai lucrat. Ea mergea la muncă, în stânga şi dreapta, lucra cu ziua„, a declarat Bănel Nicoliţă la antenastars.ro.

Reclamă

Prima mare lovitură financiară a dat-o la FCSB, echipă cu care a câştigat două titluri, o Supercupă a României şi o Cupă. A plecat apoi la Saint-Etienne, unde a avut un salariu anual de 400.000 de euro.

Am reprezentat România cu brio. Să joci 6 ani jumătate, șapte, la Steaua, meci de meci, să joci 98% din meciuri și să fii al doilea jucător, după Marius Lăcătuș, cu meciuri în Europa, eu zic că nu e rău„, a ţinut să spună Bănel.

Reclamă

Nicoliţă a adunat 37 de selecţii la echipa naţională. „Când m-am retras aveam 300.000 și ceva de mii de euro! Plus imobiliare„, spunea, în trecut, fostul favorit al lui Gigi Becali. O mare parte din bani a investit-o tot în fotbal, la Făurei, motiv pentru care a ajuns chiar să divorţeze.

Nicoliţă a pierdut o sumă importantă de bani, lucru care l-a şi „costat” căsnicia. Cristina, femeia cu care Bănel are două fete, a decis să se despartă de fostul fotbalist. Mai mult, au existat zvonuri că a fugit din ţară de frica unor cămătari, de la care s-ar fi împrumutat cu bani. Fostul jucător a negat vehement.

Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!„, a fost ironia lui Nicoliţă.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, părăsit de soţie şi uitat de prieteni

Fostul internaţional român a avut parte şi de o altă dezamăgire. Prietenii săi s-au îndepărtat de el în ultima perioadă. Puţini dintre oamenii apropiaţi i-au fost alături în cel mai greu moment din viaţa lui.

Banii vin și pleacă, oamenii la fel. Am știut de anumiți oameni, nu m-am așteptat la anumiți oameni… când eu i-am ajutat, dar nu e o problemă. Pentru că din ele am învățat, știu ce trebuie să fac mai departe, știu ce trebuie să aleg în viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut așa de puternic încât pot să trec cu zâmbetul pe buze.

Au rămas foarte puțini oameni lângă mine. Sunt 10-15 persoane care au rămas lângă mine, dar ăștia sunt oameni corecți, de calitate, care au rămas indiferent de situația mea„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru cancan.ro.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Cristina Nicoliţă a decis să pună capăt căsniciei cu fostul fotbalist al Stelei din cauza sumelor uriaşe pe care le-a investit soţul său la echipa din Făurei, patronată de acesta.

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă.

Reclamă
Reclamă
Citește și: