Închide meniul
Foto

Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy

Publicat: 24 aprilie 2024, 12:25

Reclamă
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy

Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy

Daniel Pancu, alături de soţia lui, Andra / colaj Instagram

Daniel Pancu a reuşit o surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia. Pancu a dus-o pe Andra, actuala lui parteneră de viaţă, în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au pozat la o bere, în timpul excursiei în afara ţării. Daniel Pancu i-a transmis şi un mesaj superb soţiei sale, Andra.

Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia!

La mulți ani,soția mea!♥️🍷”, a fost mesajul superb al lui Daniel Pancu, pe care i l-a transmis soţiei sale pe Instagram.

Peste 1.200 de persoane au dat like postării, inclusiv Gabi Tamaş.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu)

Reclamă

Andra Teodorescu, cea de a doua soţie a lui Daniel Pancu, este unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori în ceea ce priveşte organizarea de evenimente. Pentru a găsi cheia succesului, Andra Teodorescu munceşte enorm. Andra a fost în tinereţe model şi a pozat în Playboy

Andra şi Daniel Pancu au au avut o scurtă relaţie şi în tinereţe.

”Ea e ocupată de dimineața până seara, are un program atât de încărcat… Organizează evenimente”, a spus Daniel Pancu despre soţia lui în podcastul Tare de Tot.

Reclamă 4 / 0/3

Actualul selecţioner al naţionalei de tineret a României a dezvăluit întreaga poveste de dragoste cu actuala soţie.

„Destinul ne-a adus din nou împreună”

Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară.

Ea avea job-ul în străinătate, am plecat și eu cu fotbalul. În perioada asta, din 2001 până în 2019, sunt 18 ani, cred că ne-am întâlnit de 4 ori, întâmplător. Apoi, destinul ne-a adus din nou împreună. Nu am înșelat-o niciodată (n.r.- pe Mihaela, prima soție) cu Andra, nu există așa ceva. A fost făcută amantă în ziare. Eram un om liber (n.r.- când a reluat relația cu actuala soție), cu acte.

Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.

Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a mai spus Pancu.

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca seară de seară

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca fostul internaţional seară de seară, împreună cu superba sa soţie. Chiar Daniel Pancu a dezvăluit ce mănâncă într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport.

Daniel Pancu are 46 de ani, dar şi un fizic de invidiat. Fostul internaţional român a dezvăluit că în spatele formei sale de invidiat stă o dietă bine pusă la punct. Pancu, ce s-a recăsătorit cu frumoasa Andra, cu care mai avusese o relaţie în tinereţe, are o dietă strictă care îi permite să aibă o formă fizică de invidiat.

Reclamă
Dimineața – lapte de soia cu cereale și semințe, semințele de in în special… de 2-3 ori pe săptămână ouă, dar ele să fie fierte. La prânz mănânc paste și salată, dar pastele fără sosuri, dor cu puțin usturoi și roșii cherry. Chiar eu mi le prepar. Iar seara mănânc carne slabă: pește, pui sau curcan”, a spus Daniel Pancu pentru AntenaSport.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și