Close

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Replici memorabile: „Mi-am ros unghiile!” / „I-a lipsit unghia aia!”

Publicat: 2 iulie 2022, 9:17

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Cei doi au oferit aceleaşi explicaţii într-un moment în care David Popovici a arătat lumii că e un star în devenire.

Reclamă
Ion Țiriac, declarație genială despre David Popovici

Hepta

David Popovici a devenit dublu campion mondial la Budapesta, în probele de 200 şi 100 de metri liber. „Regele” nataţie a fos aproape de o medalie olimpică şi la Tokyo. I-au lipsit doar 3 sutimi pentru a obţine bronzul în proba de 200 de metri liber.

Reclamă

La acel moment, David Popovici a oferit o explicaţie savuroasă.

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord

Mi-am ros unghiile aseară, mi le rod de când sunt mic. Poate dacă lăsam o unghie, ajungeam locul 3. Scopul meu iniţial nu a fost să iau medalie, a fost câştig cât de multă experienţă se poate, să le pot arăta tuturor la ce nivel pot să aduc crawl-ul. Eu nu consider că am pierdut medalia, consider că am câştigat locul 4.

Pe ultima lungime știam că nu e niciunul mai bun ca mine! Știam ce aveam de făcut, am dat totul, am dovedit ce aveam de dovedit, în primul rând mie„, spunea David Popovici în 2021, conform digisport.ro, imediat după ce a ratat incredibil o medalie.

La acel moment, şi Ion Ţiriac a comentat prestaţia lui Popovici la Jocurile Olimpice, care avea în acel moment doar 17 ani.

Reclamă

Dumneavoastră puteți accepta că noi vrem medalie olimpică de la un tânăr de 16 ani, căruia i-a lipsit unghia aia. Dacă nu își tăia unghiile, avea medalie olimpică la 16 ani„, a spus Ion Țiriac la TVR, citat de digisport.ro.

Ion Țiriac a vrut să îl trimită pe David Popovici în Statele Unite

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!’”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru TVR.

David Popovici a avut un răspuns ferm după oferta făcută în trecut de Ion Țiriac. Miliardarul român a vrut să îl ducă în Statele Unite pe dublul campion mondial, dar conducătorii Federației de Natație din România i-au explicat de ce nu este o idee bună.

”E cea mai bună decizie de a rămâne. Într-un sport atât de individual este extrem de importantă chimia pe care o ai cu cei cu care lucrezi. Este cel mai important criteriu în performanţa cuiva. Trebuie să mă odihnesc, să dorm şi să mănânc bine. Budapesta e un oraş frumos, dar mi-a fost dor de Bucureşti”, a spus David Popovici.

Miliardarul român a vrut să-l trimită pe David Popovici în SUA pentru a se dezvolta și mai mult în lumea natației. Planul omului de afaceri a picat în cele din urmă, după ce a purtat o discuție cu conducătorii Federației de Natație din România.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:41 LIVE BLOG | Liverpool – Crystal Palace 1-1. Luis Diaz, gol superb! Dusan Vlahovic, „dublă” în Juventus – Sassuolo 3-0 21:25 Farul – Hermannstadt 0-0. Cele două echipe au avut câte un gol anulat de VAR 21:24 Eduard Novak se înclină în fața lui David Popovici: „Îţi mulţumesc pentru ce vei realiza în viitor!” 21:13 Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, medalia de argint în finala Campionatului European de tenis de masă 20:52 Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european la 200 de metri liber: „Ah, încă o sutime! Ăsta a fost primul gând!” 20:17 „Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” Reacţie genială după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!” 20:02 Presa internațională, la picioarele lui David Popovici: „Este singur pe planeta lui! Continuă să sfideze legile timpului!” 19:52 VIDEODavid Popovici, AUR în finala probei de 200 de metri liber! O nouă cursă de vis pentru campionul nostru: record mondial la juniori 19:45 UPDATEFCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Amenda uriaşă pe care o va plăti Gigi Becali 19:29 Mesajul Federației Române de Natație după ce David Popovici a devenit campion european și la 200 de metri liber: „Fantastică seară pentru România!”
Pe același subiect
Eduard Novak,, în timpul unei conferințe de presă
Suporter.as.ro • 21:24
Eduard Novak se înclină în fața lui David Popovici: „Îţi mulţumesc pentru ce vei realiza în viitor!”
Înot • 20:52
Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european la 200 de metri liber: „Ah, încă o sutime! Ăsta a fost primul gând!”
Înot • 20:17
„Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” Reacţie genială după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!”
Close