Închide meniul

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 13:24

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf / Hepta

Adrian Mititelu a făcut dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Patronul lui FC U Craiova 1948 a recunoscut că i-a propus antrenorului „trădarea supremă” de a veni la echipa lui direct de la rivala din oraş, Universitatea Craiova. Reghe l-a refuzat şi a ajuns la Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu şi Reghecampf au mai lucrat în 2011, dar antrenorul a fost sacrificat de patron după scandalul „Papanaşii”, în care erau implicaţi Florin şi Mihai Costea. Reghe a ajuns apoi la FCSB, unde a câştigat două titluri şi a dus echipa şi în optimile de finală ale Europa League.

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

Reclamă

De ce a refuzat-o Laurenţiu Reghecampf pe FC U Craiova 1948

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și