Închide meniul

„Făcea şi atunci, dar nu ca acum” Dezvăluiri fabuloase din tinereţea lui Gigi Becali! Pasiunea „secretă” a milionarului

Reclamă

Publicat: 8 martie 2024, 8:31

„Făcea şi atunci, dar nu ca acum Dezvăluiri fabuloase din tinereţea lui Gigi Becali! Pasiunea „secretă a milionarului

Dezvăluiri fabuloase din tinereţea lui Gigi Becali!

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Marian Clită, care îi cunoştea pe oamenii cu bani de pe vremea lui Ceauşescu, a făcut dezvăluiri fabuloase din tinereţea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clită a vorbit despre pasiunea lui Gigi Becali pentru table. Şi Dumitru Dragomir a făcut în trecut dezvăluiri despre partidele de table cu Gigi Becali.

Dezvăluiri fabuloase din tinereţea lui Gigi Becali! Pasiunea „secretă” a milionarului

”Gigi e mai mic decât mine cu 10 ani. Vecinul meu de cartier, eu născându-mă în Herăstrău, el, la Ferma Roșie. Gigi Becali, în perioada ceaușistă, juca table și atunci, numai că nu o făcea în forcingul de acum, cu toate că avea bani mulți la vremea aia, de la taică-su, mai muncea și el la oile alea. Băiat bun, așa, una peste alta. El a făcut banii înmulțind averea pe care a lăsat-o tatăl său, 150.000 de dolari.

A știut cum să-i înmulțească, a luat haine, a luat alea-alea de la turci și, după aia, și-a luat avânt. Cu predilecție spre negustorie. Să-i mulțumească toți steliștii (n.r: fanii FCSB) sau conducătorii clubului că, dacă n-ar fi fost el, Steaua se ducea (n.r.: clubul lui Gigi Becali se numeşte FCSB). Așa, când face ceva, pune pasiune”, a declarat Marian Clită pentru cancan.ro.

Gigi Becali, criticat extrem de dur de fostul lui jucător: „Nu se pricepe deloc. Mi se pare aberant ce face el”

Gigi Becali a fost criticat extrem de dur de fostul lui jucător. Florin Lovin a făcut mai multe declaraţii tari la adresa patronului FCSB.

Reclamă

Florin Lovin a susţinut că s-a pronunţat mereu împotriva a ce face Gigi Becali la FCSB. Lovin a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada 2004-2009. Lovin face parte din EUROfantasticii din sezonul 2005-2006. Lovin a fost unul dintre semifinaliştii Cupei UEFA.

Ce face Gigi Becali nu e sub nicio formă cu realitatea unui fotbal corect. Nu ai cum să dictezi.

Să impui jucători, să îi scoţi la pauză sau în minutul 30, mi se pare aberant.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru banii pe care i-a investit, ar trebui să îi iertăm din păcate şi să îi oferim această bucurie de a juca.

„FCSB nu mai poate pierde campionatul decât prin intervenţiile distructive ale lui Gigi Becali”

FCSB are multe puncte în faţă şi, cred eu, că la ora meciului e favorită şi că va câştiga acest meci (n.r. Rapid).

Dacă va câştiga acest meci, FCSB va fi clar campioană. Dacă va câştiga Rapidul şi va începe domnul Gigi Becali să dea în jucători, Rapidul va avea o şansă.

FCSB nu mai poate pierde campionatul decât prin intervenţiile distructive ale lui Gigi Becali.

Eu spun că nu se pricepe. Chiar deloc. Comportamentul lui Gigi Becali e oglinda societăţii”, a declarat Florin Lovin la digisport.ro.

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu: „Te măcina! Jucai bine și erai scos la pauză!”. Ce diferențe a remarcat

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu. Actualul fundaș de la Rapid, care a jucat și pentru FCSB, a vorbit despre diferențele legate de atmosfera de la cele două echipe.

Rapid și FCSB se vor întâlni în ultima etapă a sezonului regulat, pe Arena Națională. Marele derby este programat sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Fostul fundaș de la FCSB a dezvăluit că, în perioada în care juca la echipa „roș-albastră”, nu a avut parte de liniște. Iulian Cristea a spus că Gigi Becali îl „măcina” cu declarațiile sale și că erau anumite momente în care juca bine și era scos la pauză.

„(n.r. Dacă era afectat de ce spunea Gigi Becali) Vă daţi seama că te macină aşa pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeşti următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauza erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta.

Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul 11, şi din timpul meciului să te schimbe”, a spus Iulian Cristea, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și