Close
Foto

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Publicat: 6 octombrie 2022, 9:56

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional. Sânziana Buruiană le-a răspuns celor care au criticat-o, după ce fiica sa şi a lui Nicolae Zuluf a apărut machiată la doar 7 ani.

Reclamă
Facebook

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Fiica Sânzianei Buruiană a apărut într-un pictorial cu tematică rock, iar primele critici au apărut, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare chiar de soţia lui Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu a rezistat şi le-a răspuns dur celor care au criticat-o.

Reclamă

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional

Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.
Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!„, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

„Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!” Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Reclamă
Citește și:
EMISIUNI
Miodrag Belodedici, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
16:52 CM 2022 | Belgia – Maroc 0-2. O nouă surpriză de proporţii în Qatar! Sabiri şi Aboukhlal au înscris goluri de senzaţie 16:38 Foto„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român 16:28 Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo. Contract pe 3 ani şi salariu astronomic! 15:48 CM 2022 | Lothar Matthaus a anunțat noua senzație de la Cupa Mondială: „Va fi următorul Messi!” 15:09 CM 2022 | Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar: ”Asta este părerea mea” 15:06 Andrei Cordea a anunțat marea revenire a FCSB-ului: „Fața noastră va fi altfel!” 14:38 CM 2022 | Spania – Germania LIVE TEXT (21:00). Derby-ul din faza grupelor la Cupa Mondială! Echipele probabile 14:28 Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova 14:23 CM 2022 | Lionel Messi dă cărțile pe față la Mondialul din Qatar: ”Nu știu de ce se vorbește atât de mult despre asta” 13:50 CM 2022 | Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale. Franţa, prima echipă calificată în optimi
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close