Închide meniul
Foto

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2022, 9:56

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană, căsnicie cu năbădăi

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional. Sânziana Buruiană le-a răspuns celor care au criticat-o, după ce fiica sa şi a lui Nicolae Zuluf a apărut machiată la doar 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Sânzianei Buruiană a apărut într-un pictorial cu tematică rock, iar primele critici au apărut, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare chiar de soţia lui Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu a rezistat şi le-a răspuns dur celor care au criticat-o.

Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional

Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.
Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!„, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

„Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!” Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Recomandări
  • Femeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și