Închide meniul
Foto

Femeia care l-a „cuminţit” pe Gabi Tamaş s-a dus pe pârtie şi a întors toate privirile! Imaginea cu care şi-a dat fanii peste cap

Publicat: 11 ianuarie 2024, 12:26

Reclamă
Femeia care l-a „cuminţit” pe Gabi Tamaş s-a dus pe pârtie şi a întors toate privirile! Imaginea cu care şi-a dat fanii peste cap

Femeia care l-a "cuminţit" pe Gabi Tamaş s-a dus pe pârtie şi a întors toate privirile

Ioana Tamaş şi Gabi Tamaş / Colaj Instagram

Femeia care l-a „cuminţit” pe Gabi Tamaş s-a dus pe pârtie şi a avut o apariţie spectaculoasă. Soţia fostului internaţional român postat o imagine cu care şi-a dat fanii peste cap. Ioana Tamaş este pasionată de sporturile de iarnă şi a schiat alături de Gabi Tamaş şi de fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai multe luni în care nu a fost activă pe reţelele sociale, Ioana a revenit în forţă. O imagine postată pe contul ei de Instagram, care are peste 40.000 de urmăritori, a fost extrem de apreciată.

Ioana Tamaş, femeia care l-a „cuminţit” pe Gabi Tamaş, s-a dus pe pârtie şi a întors toate privirile

Ioana Tamaş este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Considerat a fi unul dintre „băieţii răi” ai fotbalului românesc, Gabriel Tamaş a fost schimbat total, în ultimii ani, de superba sa soţie.

Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună o fiică, pe Selena. Ioana este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții şi 3 goluri la naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Reclamă

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Ioana Tamaș are 36 de ani. Chiar ea a recunoscut că a ajuns și pe mâna medicului estetician, dar nu a luat decizii drastice și a ales doar să își corecteze mici imperfecțiuni.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş, dezvăluiri savuroase despre momentul în care a spart uşa unui bloc

În 2013, Gabi Tamaş a fost surprins de camerele video în timp ce spărgea uşa de termopan a unui bloc, din centrul Bucureştiului, pentru a intra. După o noapte de pomină, Gabriel Tamaş nu s-a mai putut controla. În filmarea apărută la acel moment se poate vedea şi o femeie.

Tamaş a fost ridicat de poliţişti, dimineaţă, după scandalul monstru făcut în scara de bloc. A fost judecat şi a primit o condamnare de 8 luni cu suspendare.

Nu aveţi voi emisiuni câte prostii am făcut eu. (Moderator: O boacănă de care poţi să ne spui şi de care nimeni nu are habar) Am făcut mai multe, nu-mi aduc aminte. Am spart un termopan, nu ştie nimeni. Vezi că n-a fost vina mea, să mor! Nu ai văzut că am ciocănit înainte? Vina a fost a femeii că nu a deschis.

Să vezi după, când am apărut de la televizor. M-au sunat din scara aia: ‘Bă, dar eu am neamuri acolo, vezi că stă mătuşă-mea. Spune că veneai la mine’. Tot felul de prostioare am făcut. Mi-am trăit viaţa şi chiar ţi-am spus… ce să scriu, că numai introducerea e o carte!„, a declarat Gabi Tamaş în „Un Podcast”.

Gabi Tamaş ajungea după gratii 6 ani mai târziu. A fost arestat în Israel, după ce a fost prins băut la volan şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră. A anunţat că aceea a fost cea mai grea perioadă din viaţa sa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și