Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, imagini din intimitatea familiei. „Sunt totul pentru mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2023, 13:58 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:28

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, imagini din intimitatea familiei. „Sunt totul pentru mine!”

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, imagini din intimitatea noii familii

Alina Vidican este fosta soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina Vidican, a avut motiv de petrecere. Noul ei soţ, milionarul Claude Senhoreti, a împlinit 48 de ani. Pilotul de curse a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini din intimitatea familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel Alina Vidican, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-a refăcut viaţa, după ce a divorţat, în 2016, de fostul patron al lui Dinamo. Românca s-a căsătorit cu Senhoreti, cel despre care s-a spus că este mai bogat decât Cristi Borcea.

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina Vidican, imagini din intimitatea familiei

În august 2021, Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti. Aceştia locuiesc împreună, în Miami, cu copiii pe care îi au din căsniciile anterioare. Alina îi are alături pe cei doi copii al căror tată este Cristi Borcea: George Alexandru şi Gloria.

Claude Senhoreti a fost sărbătorit în familie şi a postat, pe Insta Story, mai multe imagini în care este alături de Alina Vidican. „Oamenii mei, familia mea. Sunt totul pentru mine„, a fost mesajul care a însoţit una dintre fotografii.

Alina Vidican are doi copii cu Cristi Borcea

Mulțumesc tuturor prietenilor și familiei mele pentru urările primite de ziua mea de naștere. Sunt super recunoscător și vă doresc fericire și sănătate tuturor. Mulțumiri!„, a scris pilotul brazilian pe Facebook.

Reclamă

Alina Vidican l-a întâlnit pe Claude în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. S-au îndrăgostit pe loc. La nuntă, românca a primit un alt bolid de la Senhoreti, de această dată cadou. Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț se poate ridica la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h!

Vidican primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar.

Reclamă 4 / 0/3

Suferinţa prin care a trecut a doua soţie a lui Cristi Borcea

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Cu cine a vrut să îl înşele Alina Vidican pe fostul patron al lui Dinamo

Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri de senzaţie din perioada în care era căsătorit cu Valentina Pelinel. Într-un interviu acordat recent, Boureanu a lăsat să se înţeleagă că Alina Vidican, cea de a doua soţie a lui Cristi Borcea, i-ar fi făcut avansuri. În acelaşi timp, Cristi Borcea avea o relaţie cu Valentina Pelinel, soţia de atunci a omului de afaceri.

Cristian Boureanu a mai spus că nu a vrut să aibă o relaţie cu fosta soţie a lui Borcea, însă a admis că erau probleme în cuplu. Într-un final, Cristi Borcea avea să divorţeze de Alina Vidican şi să se căsătorească cu Valentina Pelinel care, la rândul ei, s-a despărţit de Cristian Boureanu. Între timp, şi Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti.

Se întâmplă de prin 2011, noi am divorţat în decembrie 2013. Ştiam că nu mă mai înţelegeam cu Valentina, dar nu că eram înşelat.

Când ei au început să aibă o relaţie era momentul perfect să ne despărţim. Mergeam în direcţii diferite. Eu cu Alina nu am avut nicio treabă, e o fată minunată, nu am ce să zic. Aveau şi ei problemele lor”, a spus Cristian Boureanu într-un podcast.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și