Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare. Nimeni nu se aşteapta să o vadă aşa. Ce pasiune are Sarah

Reclamă

Publicat: 27 noiembrie 2023, 18:48

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare. Nimeni nu se aşteapta să o vadă aşa. Ce pasiune are Sarah

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / WOWnews

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a avut o apariţie total surprinzătoare. Sarah Dumitrescu le-a arătat urmăritorilor ei de pe reţelele sociale ce pasiune are. Baschetbalista celor de la Sepsi-SIC a surprins în timpul derby-ului Dinamo – FCSB scor 0-1, din etapa a 17-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra în vârstă de 23 de ani pare a fi fan înfocat al roş-albaştrilor. După victoria obţinută de FCSB, Sarah s-a fotografiat în tribunele Arenei Naţionalei. A făcut-o cu un fular pe care era sigla Stelei.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare

Sarah Dumitrescu a folosit şi două emoji care înfăţişează inimi în culorile roşu şi albastru. Fostul ei tată vitreg, Laurenţiu Reghecampf, a jucat şi a antrenat cu sigla Stelei pe piept.

Sarah Dumitrescu este fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Ea a suferit o schimbare de look în ultimele luni! Jucătoarea lui Sepsi-SIC nu mai are părul blond, aşa cum ne-a obişnuit. A ales să se vopsească șaten.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a fost prezentă pe Arena Naţională şi la meciul României cu Elveţia, la finalul căruia cei 50.000 de fani au sărbătorit alături de jucători calificarea la EURO 2024. Fiica Anamariei Prodan a purtat tricoul lui Grameni, fotbalist care nu a fost în lotul lui Edi Iordănescu.

View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Reclamă 4 / 0/3

Sarah a apelat și la medicul estetician (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A urmat un tratament facial și a oferit un interviu înainte să înceapă procedurile.

(Ce te-a făcut să vii la noi?) O grămadă de prietene de-ale mele și-au făcut tratament aici și le-a arătat tenul superb. Am fost și eu foarte curioasă și am venit să încerc„, a declarat fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie pare că s-a răzgândit. În urmă cu un an anunțase că nici nu vrea să audă de operații estetice, la o vârstă atât de fragedă.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Scenografii impresionante afişate la Dinamo – FCSB

Marele derby dintre Dinamo şi FCSB a început exploziv. Cele două galerii au făcut show în tribune. Au aprins torţe şi au aruncat cu petarde în teren.

A fost show total în tribune în startul derby-ului de pe Arena Naţională. Ultraşii au făcut show în tribune. Dinamoviştii au dat tonul spectacolului din tribune. „Punct şi de la capăt”, a fost mesajul afişat de dinamovişti. Jandarmeria a anunţat încă din timpul săptămânii că derby-ul este unul de risc maxim.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și