Închide meniul
Foto

Fiica lui Gabi Balint, Denisa, cele mai provocatoare imagini ale verii: „Sunt absolut superbe”

Publicat: 3 iulie 2024, 14:52

Reclamă
Fiica lui Gabi Balint, Denisa, cele mai provocatoare imagini ale verii: „Sunt absolut superbe”

Fiica lui Gabi Balint, Denisa, cele mai provocatoare imagini ale verii: "Sunt absolut superbe"

Gabi Balint şi fiica lui, Denisa / colaj Instagram

Fiica lui Gabi Balint, Denisa, a publicat cele mai provocatoare imagini ale verii. Denisa Balint a adunat mii de like-uri pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Denisa Balint este model. Fiica legendei Stelei a terminat facultatea în Spania şi câştigă sume importante datorită conturilor pe care le are pe reţelele de socializare.

Fiica lui Gabi Balint, Denisa, cele mai provocatoare imagini ale verii: „Sunt absolut superbe”

Sunt absolut superbe pozele”, i-a transmis, pe Instagram, o urmăritoare Denisei Balint. (IMAGINILE PROVOCATOARE CU DENISA BALINT, ÎN GALERIA FOTO)

Denisa îi calcă pe urme mamei ei. Gabi Balint s-a iubit cu Cătălina, un cunoscut model din anii ’90, timp de 10 ani. Cei doi au divorţat în 2003, dar au rămas în relaţii foarte bune.

Denisa Balint are peste 11.000 de urmăritori pe contul ei de Tik Tok. Clipurile postate de ea au adunat deja peste 800.000 de aprecieri! Fiica fostului internaţional român a postat, recent, un video din Paris care a adunat 20.000 de like-uri în numai 4 zile.

Reclamă
Reclamă 4

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

Gabi Balint, fost mare jucător la CSA Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Reclamă

Cu toate acestea, Gabi Balint a comis o gafă. Fostul mare jucător are cinci titluri de campion al României alături de Steaua. De partea cealaltă, dacă luăm în calcul palmaresul din anul 2003, FCSB a ajuns la şase titluri de campioană: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024.

 

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și