Închide meniul

Ion Țiriac a spus care e singurul lucru la care nu poate renunța: „Asta nu se plătește!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 19:43

Ion Țiriac a spus care e singurul lucru la care nu poate renunța: „Asta nu se plătește!

Ion Țiriac a spus care e singurul lucru la care nu poate renunța

Ion Țiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ion Țiriac a dezvăluit care e singurul lucru la care nu poate renunța. Miliardarul a recunoscut că nu se poate despărți de colecția sa de mașini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a spus că nu vrea să se despartă de mașinile sale pentru că i se umple inima de bucurie când copiii vin și admiră modelele scoase la expoziție. Miliardarul de 83 de ani a primit o adevărată lecție din partea unui puști de 12 ani.

Ion Țiriac a spus care e singurul lucru la care nu poate renunța

Eu îmi aduc aici în jur de sute, până la o mie de copii. Trimit autobuze la școală, vin copiii în autobuz… îi vezi aici la mașini, cu carnețelele în mână. Vin la mine și-mi spun:

‘Mașina asta… nu e corect ce spuneți dumneavoastră acolo. Asta a fost înscrisă în 1954, dar ea este tip ’53.

Și-l întreb: ‘câți ani ai, măi, copile?’

Reclamă

’12’.

‘Dar de unde până unde?’

‘Păi ne-ați spus acum două luni, iar de-atunci citesc tot timpul’.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta e un lucru care nu se plătește. Probabil că am ajuns și la o vârstă la care nu mai am altele de făcut. Îți crește inima când îi vezi, iar am ajuns să fim cunoscuți și afară”, a spus Ion Țiriac, conform sport.ro.

Ion Țiriac nu se pricepe la afacerile cu mașini

Ion Ţiriac a dezvăluit că marele său defect este partea financiară în ceea ce priveşte tranzacţionarea maşinilor. Ţiriac s-a bazat doar pe instinct în această privinţă.

Niciodată nu am fost prea bun la a selecta mașinile, financiar. Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche, sau că era nouă. Ce vezi în jur e rezultatul acelei plăceri, că mașina era nouă, veche sau la mijloc.

Acum 35-40 de ani am avut mai mult timp, cu una, cu două, cu nouă, cu 99, și am ajuns acum la venerabilul număr de 350-400 de mașini, câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și, bineînțeles, valorează mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă”, a spus Ion Ţiriac la sport.ro.

Ion Țiriac are 400 de mașini

Al patrulea cel mai bogat român, potrivit topului actualizat al Forbes, are o colecție spectaculoasă. Cu o avere de 1.4 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis a investit o sumă uriașă pentru colecția sa de mașini.

Ion Țiriac a ajuns la aproximativ 400 de mașini, iar în galeria pe care o deține în Otopeni are expuse peste 150. „Perla coroanei”, după cum recunoaște omul de afaceri, este modelul Rolls-Royce Phantom IV, care i-a aparținut chiar și sultanului Aga Kahn.

„(Reporter: Mai știți colecția de mașini cât numără? Câte mașini aveți în momentul de față și care e cea mai valoroasă?) Cred că sunt undeva între 350-400 de mașini. Cea mai valoroasă probabil că este totuși acest Rolls-Royce Phantom IV, care a câştigat cel mai mare concurs de mașini clasice de epocă în Statele Unite”, a spus Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Reclamă

„Bijuteria” spectaculoasă a miliardarului român are ca an de fabricație 1950. Este cel mai exclusivist model construit de Rolls Royce. Țiriac a dezvăluit că nu ar fi dispus să vândă modelul Phantom IV nici măcar pentru 7 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și