Închide meniul

Ion Țiriac construiește o „bijuterie” în România! Va fi gata în 74 de zile: „E adevărat, am avut discuții!”

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2023, 15:28

Ion Țiriac construiește o „bijuterie în România! Va fi gata în 74 de zile: „E adevărat, am avut discuții!

"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente

Ion Țiriac/ Hepta

  • Ion Țiriac construiește o „bijuterie” în România
  • Va fi gata în 74 de zile: „E adevărat, am avut discuții!”

Ion Țiriac construiește o „bijuterie” în România! Miliardarul român va investi în ridicarea unui nou patinoar, la Brașov. Anunțul a fost făcut de Eduard Pană, un fost mare jucător de hochei român, care în prezent colaborează cu Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri își dorește să dezvolte infrastructura din România. Ultimul proiect pregătit de Ion Țiriac va avea finalitate la Brașov.

Ion Țiriac construiește o „bijuterie” în România! Va fi gata în 74 de zile

Ion Țiriac a purtat deja discuții cu bunul său prieten Eduard Pană, pe care îl va trimite în Slovacia pentru a găsit modelul potrivit de patinoar.

Reclamă

După ce va alege strategia ideală, Țiriac va demara procesul de construcție a noii arene din Brașov.

„Am avut, într-adevăr, discuții cu domnul Țiriac pe această temă și urmează să mă deplasez în Slovacia pentru a găsi un model de patinoar ce urmează să fie construit în Brașov.

Reclamă

Am un bun prieten care locuiește în Slovacia, cu care voi merge să văd mai multe patinoare. Sigur că prețurile diferă de la o locație la alta, domnul Țiriac urmând să-și dea ok-ul pentru tipul de patinoar pe care intenționează să-l ridice în Brașov”, a spus Eduard Pană, pentru prosport.ro.

Construcția noului patinoar din Brașov ar urma să se deruleze pe „repede înainte”, în numai 74 de zile.

„Așa s-a întâmplat și cu patinoarul de la Otopeni. Totul a decurs foarte repede de la momentul în care a fost excavată prima cuvă de pământ și până la inaugurare”, a mai declarat fostul jucător de hochei.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac a anunțat că își deschide un muzeu

Ion Țiriac, a cărui avere este estimată la 1,5 miliarde de dolari, își deschide un muzeu. Planul a fost anunțat chiar de miliardarul român. Fostul mare sportiv vrea să împartă pasiunea sa.

Ion Țiriac este un împătimit al vânătorii. Marea pasiune l-a costat o avere pe Ion Țiriac. Pe durata pandemiei, miliardarul român și-a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Țiriac deja a plătit și alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă. Miliardarul român nu se oprește aici. Vrea să deschidă și un muzeu, unde copiii să-i admire capturile de la vânătoare.

„Am trofee și intenționez să fac un muzeu enorm de… natură, nu spun vânătoare, că nu place multora. Am elefanți întregi, girafe, hipopotami, rinoceri. Am sute de animale. Copiii merită să le vadă”, a spus Ion Țiriac, conform prosport.ro.

În Namibia, Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. Afaceristul de 83 de ani a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa.

Ce proiect măreț are Ion Țiriac în Africa

Fostul mare jucător de tenis a sărit în ajutorul copiilor defavorizați din Africa, iar acum a anunțat că se află în căutarea unei profesoare care să le predea micuților.

Omul de afaceri român își dorește să găsească persoana potrivită care să se ocupe de copiii de la grădinița finanțată de el.

Reclamă

Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus, anul trecut, Ion Țiriac.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare