Închide meniul

Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an. Ce a putut ieși e rușinos pentru vedetă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 9:32

Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an. Ce a putut ieși e rușinos pentru vedetă

Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an

Ion Țiriac, la un meci de tenis / Hepta

  • Carlos Alcaraz e campion la US Open 2022
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an, Carlos Alcaraz. Miliardarul român l-a numit ”Alcatraz”, numele unei vestite închisori din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac a ținut un discurs despre decăderea tenisului masculin din România și l-a dat exemplu pe campionul de la US Open 2022. Pe care l-a numit însă ”Alcatraz”.

Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an

”De ce «Alcatraz» (n.r. – Carlos Alcaraz), cum îl numesc eu, de ce italienii? Pentru că italienii au 130 de turnee de tenis mici, mari, mititele sau măricele. Spaniolii au vreo 170 de turnee și au un Ferrero (n.r. – academia) pe de-o parte, au un Nadal (n.r. – academia) pe de altă parte, au academii peste tot.

Reclamă

Unde este Academia lui Nadal? De unde a ieșit Alcaraz? A ieșit de la Ferrero. Ferrero mi-a cumpărat mie un turneu, iar apoi a făcut o academie unde are câteva sute de copii. Noi nu avem nici suta aia de copii, mai avem totuși câte o floare, dar fără să avem primăvară.

Pe mine mă stupefiază lipsa asta de inters față de tineretul român! Copilul ăla de doi, trei, patru ani nu mai știe să meargă, darămite să alerge. E foarte greu, iar dacă nu semeni, nu culegi”, a spus Țiriac, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ion Țiriac a ”supărat-o” și pe Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (34 de ani) a considerat că a fost umilită de Ion Ţiriac (83 de ani), care, cu aproape trei ani în urmă, i-a pronunţat greşit numele de familie, numind-o „Buzunărescu”.

În acel moment, Miki era a doua rachetă a României, după Simona Halep, iar Ţiriac era preşedintele Federaţiei Române de Tenis, astfel că multă lume a considerat nepotrivită greşeala miliardarului.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, acum ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul mare campion.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, pentru sursa citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea