Închide meniul

Ion Ţiriac, rugat să intervină în scandalul momentului! Ilie Năstase, acuzaţii grave: „E un hoţoman şi un escroc care o să facă puşcărie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 ianuarie 2022, 9:03

Ion Ţiriac, rugat să intervină în scandalul momentului! Ilie Năstase, acuzaţii grave: „E un hoţoman şi un escroc care o să facă puşcărie

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac ar fi fost rugat de Ciprian Marica să intervină în scandalul în care fostul fotbalist îl are cu Ilie Năstase. Cei doi se ceartă pe o avere uriaşă, aproximativ 500 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, rugat să intervină în scandalul momentului!

Se pare că Ciprian Marica ar fi luat legătura cu Ion Ţiriac în speranţa că acesta va aplana conflictul. „Marica l-ar fi sunat pe Ion Țiriac să îi ceară să intervină la Năstase. I-a spus că el nu i-a făcut nimic, că există semnăturile fostului jucător de tenis și că nu vrea să aibă un conflict mai mare. Miza e probabil retragerea acelei plângeri penale. Năstase nu a discutat încă nimic cu Țiriac despre ce i-a transmis Marica”, au dezvăluit apropiaţi ai fostului fotbalist, conform prosport.ro.

Scandal pe sute de milioane de euro

Un scandal uriaş între Ciprian Marica şi Ilie Năstase a izbucnit în urmă cu câteva luni, după ce fostul atacant al naționalei l-a scos pe lider mondial în tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința. Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar, după ce în cadrul Bazei Voința Ciprian Marica a construit trei terenuri sintetice de fotbal. Cei doi s-ar fi împăcat iniţial, iar Ilie Năstase urma să fie reprimit în propria fundație. Totul s-a schimbat între timp.

Ilie Năstase s-a revoltat şi l-a ameninţat pe fostul fotbalist cu puşcăria. „Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și a ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

Citește și:

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot! Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație. Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația la altcineva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutura, că mă duceam cu el la băutura. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?„, a declarat Ilie Năstase, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și