Închide meniul
Foto

„Iubirea mea!” Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase, după ce a născut o fetiţă. „Dodel” este în extaz

Reclamă

Publicat: 19 martie 2024, 17:26

„Iubirea mea!” Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase, după ce a născut o fetiţă. „Dodel” este în extaz

Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase

Cristi Tănase şi Adina Maria / Colaj Instagram

Au apărut imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase, după ce aceasta a născut o fetiţă. Săptămâna trecută, Adina Maria i-a dăruit primul copil fostului jucător de la FCSB şi FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dodel” a trecut prin momente grele în acest an, dar a trecut peste scandalul uriaş şi acum este în extaz. La 37 de ani, Tănase a devenit, în premieră, tată.

Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase

My whole world in a picture (n.r. Întreaga mea lume într-o fotografie). 10.03.2024. Totul”, a fost primul mesaj postat de Adina Maria după ce a născut.

Acum, soţia lui Cristi Tănase a postat, pe reţelele sociale, un video emoţionant în care îşi ţine fetiţa în braţe. „Iubirea mea!„, sunt versurile unei melodii care se aude pe fundal.

Reclamă

Cu 6 goluri în 41 de selecţii la naţionala României, Cristi Tănase a împlinit luna trecută 37 de ani. De ziua lui, Adina Maria a postat o imagine în care apare alături de „Dodel” şi a avut o urare: „La mulţi ani, soţul meu! Te iubim!”

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut. Soţia lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI CU SOŢIA LUI CRISTI TĂNASE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fostul jucător al FCSB-ului şi-a găsit fericirea după ce a trecut prin mai multe drame amoroase.

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Cristi Tănase a şocat România după filmarea în care apărea întins la uşa de la apartament, fără doi dinţi, şi cu pete de sânge lângă el. Fostul jucător al FCSB-ului a explicat, după ce imaginile tulburătoare au ajuns în presă, de ce Adina Maria nu apucase să îl lase să intre în casă.

Reclamă 4 / 0/3

Dodel” a ţinut să afirme că soţia lui dormea la acea oră şi că nu a auzit telefonul. Mai mult, el nu ar fi stat mult timp în faţa uşii. Portarul blocului ar fi venit imediat să îl filmeze.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschidă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul!

Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la antenastars.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și